Nu. Toti africanii au freza asta? http://www.google.ro/......tp?/imgres
Nu.
Deci, freza bichonilor din imagine este tunsoarea standard, pentru expozitie. Si in plus, cei din poza sunt extra-mega-super periati si infoiati. Un bichon frise normal nu arata chiar asa.
Eu am fetita bichon frise si daca vrei iti arat poze. Eu o tund altfel, pentru ca tunsoarea standard nu imi place. Si chiar daca perii cainele zilnic nu va arata asa. Adica astia ii aranjeaza (ca pe modele la coafor) si apoi ii pozeaza. In timpul lor liber cand nu pozeaza nu arata chiar asa.;))
Buna SweetyDeea,
Asta depinde de tipul de bichon. Daca este bichon frise ca cel din imagine atunci da, toti au par la fel de mult.
Cat despre freza, in cazul in care tu nu o sa iti tunzi cainele, catelul tau nu va avea aceeasi freza ca in a doua poza, ci va avea par la fel de mare in toate partile. Oricum, la 1-2 luni va trebui sa il tunzi si atunci poti sa iti alegi cum vrei sa iti tunzi catelul.
Pa, pa
Da. Pentru ca asa este rasa lui. Dar sunt si alti caini bichon cum ar fi:Maltese Frise Havanez si cam atat parca. Acum uitate care iti place mai mult si ia-l pe ala. Dar din cate am auzit este o colega de-a mea care sia luat unul si costa un jur de 1000-1500 euro sau chiar si mai mult daca il vrei ch pedigree. Sper ca ti-am fost de folos
Super dulce catzelusul. Da, toti bichonii cresc cu atat de multa blana si cu aceeasi freza. Tunde-l si o sa arate si mai dulce.
shadow999 întreabă: