| andreealala26 a întrebat:

èu am un catel de doi ani acum doua saptamani a avut boala jigodie si l-am dus la veterinar si face o cojita la ochi si ii incalzesc ceai si il sterg si dupa doua saptamani inca mai face cojita e un semn rau si imi puteti spune cum sa il ingras? deoarece a slabit foarte mult de la aceasta boala.
Daca vedeti caci catelul vostru nu se mai joaca cu voi nu mai iese din cusca nu mai latra nu maimanacaca cu pofta nu mai bea apa sau face cojita la ochi ducetil la veterinar repede ca sa il poata vaccina si sa ramana in viata. Daca nu il duceti la timp oa sa devina agresiv sau o sa moara

4 răspunsuri:
| Cruciuliță a răspuns:

Tu de ce nu l-ai vaccinat din timp? Cand cainele e bolnav sunt interzise vaccinurile! Precis are jigodie? Uite, eu am cunoscut cazuri cand era tratat de jigodie si el avea altceva! Cere-i doctorului vitamine pentru pofta de mancare! Lui ii trebuie antibiotice daca nu ma insel. Trebuie tratata boala de baza! Du-l si la alt medic, dar trebuie sa-i spui ce tratament a primit de la celalalt. Of, Doamne! Nu-l lasa asa, boala nu s-a vindecat! Grabeste-te! Si lasa-l sa doarma la caldura, in casa, nicidecum afara, mai ales ca e si bolnav (boala nu se ia la om!)!

| andreealala26 explică (pentru Cruciuliță):

Eu l-am dus la veterinar l-am tratat si-a revenit mananca bea apa e ca inainte dar tot mai face o cojita la ochi el face tot ce facea inainte dea a se imbolnavi

| Cruciuliță a răspuns (pentru andreealala26):

Doctorul ce spune ca are? Din ce cauza face cojita la ochi? Ai mai fost cu el? Doar cu ceai il stergi la ochi? Banuiesc ca folosesti ceai de musetel, caldut (nu fierbinte!), nu? Daca mananca binisor poate fi un semn spre bine! Asta ma bucura. Ce vitamine ii dai? Cred ca si VITAMAX e bun chiar daca e pentru oameni. Daca catelul e mic ii dai jumatate de capsula. Intreaba-l pe medic, cel mai bine.
Inca ceva: cumpara de la farmacia de oameni o sticluta de VISINE, (solutie oftalmica). Eu cu aceasta solutie am vindecat un catel de infectie la ochi. Cred ca se sterg ochii cu ea de doua-trei ori pe zi, nu mai stiu exact. A fost demult. Ceaiul e slab in comparatie cu solutia asta! Repet: nu-l lasa sa doarma afara! Nici in pivnita, deoarece curentul il face sa nu-si mai revina. Poate nu te lasa parintii, dar te descurci tu cumva sa-l ti langa tine. Eu stau la bloc si am 2 catei! Un caniche alb (gasit la containere) si un maidanez(care nu-i de rasa). te pup si ai grija de el. Eu am cunoscut un om care i-a facut cainele jigodie, dar i-a murit. Era patron de restaurant, cainele dormea afara, in lant, nu se ocupa de el. Cand l-a dus la medic era prea tarziu. A murit dupa o saptamana la cabinet (il internase). Dar a nimerit la un doctor tanar si incepator care nu a stiut sa-l trateze corespunzator. Mersi ca mi-ai rasppuns! te pupic!

| andreealala26 explică (pentru Cruciuliță):

Da el este foarte bine si-a revenit unchiul meu sta la tara si lucreaza la un bar si a luatun pui de la cateaua mea si a facut si el jigodie si nu l-a dus la medeic dar l-a aars cu lingura pe nas si si-arevenit eu la ameu i-am facut injectii vitamine antititanus si altele dar tot face cojita aia si il sterg cu musetel dar nu mai face asa de mult ca inainte dar a slabit asa de tare si incerc sa il ingras app mersi pentru sugestii