| Smurf a întrebat:

sad Unde se duc cateii dupa ce mor? sad

17 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Toti cainii merg in Rai. A propos : ai vazut filmul? De fapt filmele 1 si 2. Toti cainii merg in rai 1 e super!

| TrendyHedgehog a răspuns:

Cand murim dumnezeu nu face diferente intre oameni si animale toate animalele adica si cateii ajng in rai pentru ca ele nu pot savarsii pacate.

| AnaEindragostita a răspuns:

Intr un loc mai bun in suflete si in gandurile noastre si ne vom aminti mereu de ei

| thealchemist a răspuns:

In Rai.

| Deea a răspuns:

Toti cateii se duc la dumnezeu happy

| Unique a răspuns:

Draga Smurf! Catelusii sunt fara de pacate! Ele sunt fiintele necuvantatoare si cele mai buni prieteni ai omului!
Ei pur si simplu se duc la Dumnezeu cu sufletul, corpul lor ramane pe Pamant! Ei sunt fericiti ca sunt alaturi de Dumnezeu acolo sus si ca nu mai exista nimeni acolo sa ii bata, sa isi bata joc de ei, sa ii maltrateze, sa ii omoare! Acolo sunt in lumea lor, si acolo ar trebui sa se duca doar cei ce iubesc animalele!
Stii si tu ca pe arca lui Noe s-au urcat cate o specie de animal doar femela si mascul
De ce? Pentru a da nastere tuturor animalelor!
Si asa dupa potop au aparut mai multe specii si s-au imultit in timp! Stii ca dupa viata asta, daca ne ducem in rai, o sa ne fie mult mai bine, animalele se vor intelege toate, nu se vor mai manca intre ele! Dinaia din cauza Evei acum avem de suferit!
Suntem facuti dintr-o c... a si un criminal
Cain si Eva!

| gabriela007 a răspuns:

Profesoara de religie ne-a zis ca, cateii nu se duc in Rai, ei se duc in pamant, de unde au venit straight face

| Lalysuka a răspuns:

Intr-o lume mai buna unde nu sunt matratati si alungati in ploaie, loviti cu piciorul, aruncati peste garduri si multe altele. Mi-as dori sa fie un Rai doar al animalelor unde toate animalele care mor sa nu mai sufere ca pe Pamant. sad

| BrancoveanuAlexandra a răspuns:

Se duc in raiul cainilor laughing

| pwp a răspuns:

In raiul cainilor happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"toti cateii ajung in raitongue"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Unde se duc cateii dupa ce mor? " Nicaieri nu s-a dus, dupa cate vad eu, e tot in sufletul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se duc în raiul căţeilor. Precis există, îl merită. Nu mai fi tristă, te rog!
Uite, vino pe site-ul meu, lecturirecenzate.ro O să mai uiţi de durerea ta. Te aştept!

| Last1 a răspuns:

Tot la catzele

| Sofia07 a răspuns:

Eu stiu ca dupa ce mor nu se duc nicaieri. Acestia au o singura viata si anume cea reala. spre deosebire de noi. Ei nu pacatuiesc, nu se inchina nici unei religii, nu gandesc ca noi, deci nu pot fi judecati mai departe de nimeni. Sau poate este un Dumnezeu al cainilorlaughing

| nixy a răspuns:

Nimeni nu stie concrect, nu merg in rai propriu zis, sufletele lor raman in sufletele noastre pe pamant, iar dupa moartea noastra se vor duce in rai/ iad odata cu sufletele noastre :]

| o0ohrly a răspuns:

Nu stiu sad

Întrebări similare