Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Mentionez ca a mancat o frunza in drum spre casa, a inghitit-o pana sa i-o scot din gura.

Nu stiu.probabil i-a ramas frunza in gat si incearca sa o "dea" afara.
Oricum nu te poti baza pe ce zicem noi (nu suntem doctori), ar trebui sa il consulte un veterinar.

Buna...si eu am un metis de canis care are vreo 12 ani! Caini manca tot timpul iarba cand le e rau si apoi o vomita! Asa isi curata ei stomacul! Probabil cainele tau a macat ceva ce nu ii prieste si incearca sa il dea afara! Oricum cel mai bine acum e sa mergi cu el la un doctor ca sa stai fara griji!
P.S Lasati cainele sa manace iarba pentru ca ii face bine!

Asa a facut si bichonul meu. A vomitat o data si a sughitat putin dar pe urma a adormit. Ar trebui sa ai o pastila speciala pentru asa ceva in caz ca nu ii trece. E posibil sa fie o simpla problema la stomac dar bichonul reactioneaza asa pentru ca e un catel foarte sensibil. Si ar trebui sa iei in calcul si posibilitatea ca frunza sa fi fost otravitoare. Mai asteapta 1 ora, 2 si daca e tot asa du-l la un veternar.
Poate frunza aceea pe care a înghiţit-o era tratată cu ceva, încearcă să-i dai puţin lapte sau prepară o soluţie din apă cu sare să neutralizezi cumva otrava şi du-te la un medic cu el cît mai repede posibil, sau dă un telefon la un cabinet veterinar urgent.
					I-am dat putin laptic cald si a adormit, acum se simte mai bine, multumesc.  

Buna, Delilah.
Nu e de la covrig. 
Vrea sa moara, cu siguranta.  Iti sugerez sa il arunci pe cea mai la indemana fereastra. In schimb poti sa iti iei o pisica, e mai buna si mai curata.
Bafta.

UnchiulRamiz întreabă: