| AllmaGirl a întrebat:

Va rog ziceti-mi mai multe nume frumoase de catei. Dar de astea simple ca americane sau d'astea stiu tone. Vreau din alea in gen :Labush, Frumushica, Whoofyhappy

Răspuns Câştigător
| Vögeln a răspuns:

O idee (care s-ar putea sa te motiveze sa citești și sa te și alegi cu o amintire plăcuta) este sa iți alegi un nume dintr-o cartebig grin. Este o idee geniala -zic eu- care pe mine m-a impresionatday dreaming, și m-a motivat sa citesc mai mult. Mi-as dori sa am câte o jucărie sau câte un animaluthee hee de fiecare data când termin o carte.
Eu zic sa încerci și dacă pui suflet în ceea ce citești și urmărești cartea cu pasiuneday dreaming, cu siguranța vei găsi numele pe care îl cautai.kisswinking
(Îți sugerez sa alegi o carte care îți place cel mai mult. Mie cel putin îmi plac cărțile de dragoste și în special de drama:-x=p~)
Succes! funditahee hee?

9 răspunsuri:
| AllmaGirl explică:

Toate ideeile sunt grozavehappy dar cea cu cartile m-a impresionathappy

mira
| mira a răspuns:

Gongo.

| Vögeln a răspuns:

Mercikiss pentru fundita!

| kkkkkkkkkkkkk a răspuns:

Ingerash

| ßhåååå a răspuns:

Bety,Bubu,Viki,Max,Codita,Lessy,Nero,Cremoso,Gaga,Ciocolata,Haiduc,Amicu. Ar fi multe nume care imi trec prin cap, dar mai bine ar fi sa pui numele cainelui dupa trasaturile pe kar le are, sau dupa ce-ti inspira fata lui laughing. Sper ca te-am ajutat. Fundaa? pup:*

| МŶĶÁŶ a răspuns:

Foca(provenienta "RObotzi"

| Piableu a răspuns:

Sparky happy

| Arrysa a răspuns:

Dogy,luby,nemo,nero,arry,pipo!

| ima a răspuns:

Harry; haiduc; lacy; mimi; pufy