Daca vrei un caine spune-le parintilor so daca nu accepta arata-le ca poti avea grija de el. De exemplu iesi dimineata afara la plimbare si prefate cand iesi din casa ca tragi un caine dupa tine apoi stai afara 5 minute. Cand te intorci in casa dcui acel "catel" in cada si prefate ca il speli. Parinti dai vor fi induiosati si vei avea sanse la caini dar nu uita sa cauti pe internet ce fel de caine ti se potriveste. Ai grija sa fie destul de usor de ingrijit. Eu am un Bichon Frise si e mic alb dar poate fi si de culoare neagra si jucaus. Este usor de dresat, eu in 2 luni l-am invatat pe al meu afara. Eu asa am facut si am am reusit sa capat un caine mic si dulce
. Sper sa reusesti!
Si vrei sa ti-l luam noi?! Tu o sa zici, pana la urma :,, Imi caut un catel si nu gasesc, imi caut un catel si nu gasesc, toate canidele sa apeleze la mine! ". Zau asa, pune-o la T/A, si asta nu e o intrebare. Daca vrei sa iei unul, strange bani, du-te la PetShop si ia de-acolo unul. Mai ai o posibilitate : Ia unul dupa strada sau unul dintr-un adapost. Este la fel de loial si bun ce cei de rasa. Poti sa iei si de la un crescator.
catan2011 întreabă: