Salut eu am primit cadou un pitbull in varsta de 8-9 luni (deja mare) sa stii ca reactioneaza foarte bine in preajma copiilor si altor catei(nu este o rasa periculoasa dar asta depinde de stapanul ce il educa daca stapanul este iresponsabil cainele nu va reactiona bine) un pret in jur de 400-500 lei o rasa frumoasa Funda:X
Eu am cocker spaniel si este de casa, foarte bun. Nu se face foarte mare, ii de statura medie.Ti-l recomand pentru apartament. Mananca granule si carne la conserva (pentru caini). Costa pana in 4 milioane. Sper ca te-am ajutat...
Eu stau la curte nu prea stiu ce sa zic dar daca vrei un caine de talie mare iti recomand un rottweiller :mananca tot ce-i dai, nu prea latra (dar si cand o face se cam zguduie pamantu), am dat 100 euro pe el cand avea 6 saptamani, trebuie sa te bucuri de el cat mai poti ca cica pe la 7 ani face pe nebunu si trebuie eutanasiat, bun caine de paza te asigur desi nu latra prea des (stii cum se zice mai mult latra decat musca la el e invers), hraneste-l bine cu de toate si nu vei avea probleme, nu trebuie plimbat mult ca ie cam lenes dar totusi incerca unul de talie mica..bft
Cocker-ul zic si eu,este usor de ingrijit, nu e pretentios, se dreseaza usor, nu e foarte activ, dar unul cu pedigree costa de la 200e in sus. Nu are rost sa-ti iei unul la 400lei si sa iti dai seama la maturitate ca e de talie mare fiindca pedigree nu stii ce are in spate, poate arata a cocker, dar unul din stramosi sa fie maidanez si al tau sa mosteneasca de la ala.
UnchiulRamiz întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă: