| JustSmoke a întrebat:

Vrei sa se eutanasieze cainiisad?

Răspuns Câştigător
| Daviiiiiid a răspuns:

Loolll! NEVER love struck cainii sunt ca si oamenii, in unele cazuri pot fi mai destepti.:-s

18 răspunsuri:
| Adutza_2591 a răspuns:

Nu ar fi pacat sunt asa draguti caini.crying;(( Funda?

| Licuriici a răspuns:

NU! In nici un caz! straight face
Alti sclavi care nu au loc de bietele animale! sad
Ma kk pe ei. waiting

| ღArySოﺁℓεღ a răspuns:

Nu! crying nu crying nu crying nu :99 nu crying
Oameni cruzi si fara inima cine zice da broken heart

| xXCrystyanXx a răspuns:

Nup.Iubesc cainii foarte mult.

| VooDau a răspuns:

LoL NU pot sa spun un NU super mare... Adica si ei sunt tot fiinte nu e corect eu in locul lor i-as da la oameni la fiecare om care sta la casa si nu are caine...

| QAlessia a răspuns:

NU!
sunt doar niste biete fiinte nevinovate
De ce sa le facem asa ceva?
Protestez!

| Iσαηα a răspuns:

NU!
In niciun caz.
Mai bine castrati si lasati liberi sau construirea unor parcuri speciale si cu supaveghere decat sa-i omoram!
Doamne fereste! Ai avzut si tu la stiuri destul de rar [dar tot apar] cazuri in care prisici sau caini sunt aruncati de pereti etc.
Mi se face pielea de gaina.straight face

| RegeleRasului a răspuns:

Niciodata chiar daca sunt rai sau urati sunt animale de companie foarte iubitoare si intelegatoare

| lorycool a răspuns:

Ohhhhh...Nu sad Sper ca nu se va aproba legea aia tampita...dk nu s-a aprobat deja straight face crying

| MadQueen a răspuns:

NU sad! Sub nici o forma! Ar trebui sa existe si la noi politia animalelor precum in alte tari mai civilizate iar animalele pierdute, ranite sau bolnave ar trebui luate si ingrijite iar apoi date spre adoptie si in nici un caz eutanasiate! Doar cazurile grave in care au o boala cronica sau sunt in stare foarte grava si nu
mai pot fi salvate.
Si in primul rand este vina oamenilor ca exista pisici si caini maidanezi. Oamenii isi cumpara animale iar daca acestea fac pui si nu au ce face cu ei i arunca in strada sau isi pierd animalele si nu le mai cauta. Este vina noastra ca ne batem joc de ale vietuitoare iar apoi tot noi ne plangem!
Dupa parerea mea acei oameni ar trebui sa fie eutanasiati! Si rusine celor care isi maltrateaza animalele proprii sau cele de pe stranda fiind ca pana la urma si ele sunt o fiinta exact ca noi, oamenii. sad
Mi-as dori atat de mult sa ne mai civilizam si noi, si sa vedem dincolo de propriile noastre probleme si sa ne gandim si la alte fiinte din jurul nostru...

| xlmpq a răspuns:

Nu!

| SăcsyLlamă a răspuns:

Nu, Doamne fereste! sad Ca tot vorbim de caini, chiar azi veneam de la scoala si un tzigan tampit a calcat un pui de catelus ( care mie imi placea foarte mult, era tare jucaus ) si am privit ingrozit cum ii "zbura" piciorul. Macar din bun simt putea sa opreasca masina si sa vada ce patise catelusul.

| LittleWolfLover a răspuns:

Cainii se eutanasiaza de mult timp din pacatecrying
eu NU vreau asa ceva dar cand spre exemplu un caine i-a fost calcata labuta de o masina si el sufera si sangereaza, eutanasierea este cea mai buna metoda de ai curma suferinta.
deci...eutanasierea este si folositoaresad
pacat...eu eutanasiez caini insa doar cei care sufera si care nu mai au sanse sa isi revinacrying

| DrDeath a răspuns:

Da deoarece sar si musca.

| Șttefania a răspuns:

Eu zic Nu eutanasierii! Sunt de acord sa eutanasieze cainii care sunt grav bonavi si cei care nu se pot vindeca. Doar pentru ai pune capat suferintei.

| Deeiutss a răspuns:

@andreipaul hai sa te eutanasiem pe tine ce parere ai? smug

| Licuriici a răspuns:

@andreipaul data viitoare mai bine te feresti de intrebarile de genul asta! sad nu ne ajuti deloc. Doar dai dovada de cata nepasare se poate afla intr-un om! sad

| Beatrice_5910 a răspuns:

NUUUU!
I-as lua p toti acasa daca as putea sad

Întrebări similare