Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 21 Noiembrie 2025 sunt:
As vrea sa stiu unde ar fi mai bine sa dau la facultatea de medicina, in Iasi sau Bucuresti? Vreau si argumente; cel mai bun raspuns primeste funda.Multumesc anticipat!
Epilarea cu ceara sau cu epilatorul? am firul de par foarte subtire pe picioare si abia vara aceasta voi incepe sa ma epilez. ce-mi recomandati?
Cine imi poate da informatii despre porumbita cu seria RO.2004.13.94.29? dau fundissa! a si app nu e pierduta sau pripasita... doar intrebam!
Care jocuri se pot downloada dintre jocurile Final Fantasy? Si jocul care poate fi downloadat fara sa platesc (daca e unul) vreau sa imi trimite-ti linkul de unde sa il downloadez. Sper ca ma veti putea...? (mai mult)
Am o intrebare pentru tot TPU-ul, care este primul camarad care a intrat pe TPU?
fac scoala de soferi. are ceva daca invat din legislatia din 2007?
Bunicu vrea sa transfere vinul dintr-un butoi de 600 litri in butoaie de 100 litri si 50 litri. cate butoaie sunt necesare? scrieti toate posibilitatile! Funda pentru macar una!
Imi ziceti si mie un remediu pentru cosuri?
SALL TPU! dati-mi si mie de niste id-uri de mess co nu prea am imaginatie. mz...
daca amanetez o bratra de ex si iau nu stiu 30 de lei pe ea. iar eu nu o mai vreau inapoi.se poate? sau ma trezesc peste o luna ca am de plata dublu?
Care e melodia de la reclama Nivea?
Sall! Este o formatie/interpret(a) care se numeste "Tatto"? Sau o formatie/interpret(a) care are o melodie in discografie cu numele "Tatto" in afara de Jordin Sparks!? E o mel faina! Precizez ca nu stiu...? (mai mult)
Am un samsung corby si cand bag cablu de date bipae si nu mai imi apare sus cardu de memorie dc? si nici ala in my comp
FUNDITA.Am o problema am sters un joc din pc si dupa-aia si din REcycle BYN. Exista un program de recuperat acel lucru in afara de RECUVA.Va rog FUNDITA + VOTT!
Cum Se Afla Distanta parcursa? Dar Timpul? Era Ceva cu (delta d. Vm) sau cum?
Hi TPU! Am un card de credit la BRD, pot cumpara lucruri de pe net cu el? Daca da, cum fac?
Imi puteti recomanda site-uri in limba engleza? Sa fie cu orice, articole, fashion, horoscop. doar sa fie ceva interesant si sa-mi faca placere sa citesc. multumesc. FUNDA pentru cine imi spune...? (mai mult)
Buna TPU. Vreau sa va intreb are cineva poze cu acelasi copac in mai multe stadii. cum ar fi. o poza cu copac desfrunzit. o poza cand e infrunzit. cand e desfrunzit. cand are frunze ruginii ceva de genu. Va...? (mai mult)
Imi spuneti va rog cum se face foarfeca la power soccer dau funtzita si vot la toate raspunsurile
Cum fac sa fiu mai bun la scandiber? funda
FUNDITA.Cum pot mari viteza de internet la VODAFONE MODEM.Ma enerveaza ca mereu merge cu 14 kb la download.Va rog ajutati-ma please FUNDITA PROMIT!
Ce sunt alea funds pe neobux? si cum le strangi?
Va rog ajutati-ma... Am un cod banner de la o firma. Unde trebuie sa pun codul in Blogspot?
De unde sa gasesc referat la istorie cu Carol cel Mare?
Vreau si eu cateva exemple de sofisme, nu conteaza din ce categorie, de preferabil cele de limbaj. Daca puteti cate 5-6 exemple, insa sunt bune si doar 2-3.
Pe cat incepem anul scolar 2011-2012, pentru ca stiu ca ministerul a schimbat vacantele si a facut o ameteala cumplita prin scoli?
Simularea la romana este obligatorie?
Vreau sa imi REASCULT conversatiile care le port pe yahoo messenger, mentionez ca am YM11 si imi vad toata arhiva, dar cand dau sa ascult nu merge, conversatia a fost purtata la servici si vreau...? (mai mult)
http://themelancolydiamond.tumblr.com/ pareri?
Am si eu o intrebare. Imi puteti recomanda site-uri in limba engleza? Sa fie cu orice, articole, fashion, horoscop. doar sa fie ceva interesant si sa-mi faca placere sa citesc. multumesc
Imi poate recomanda repede cineva un magazing de incredere din constanta pentru console cine e primul cu raspunsul bun dau funda! multumesc
Cum salvez un cd (track) in pc?//
Imi spuneti un server privat de metin2 gm mode dar sa nu fie cu hamachi dau funtzita si vot
Am auzit ceva ceva de mafia din Bronx, ce s-a intamplat acolo :)?
Spuneti-mi si mie masinile de lux de politie din spania. Va rog foarte frumos.
Un referat despre primul stat bulgar.primeste funda cel care da cel mai bun raspuns :)
Am o mare problema.am uitat si parola si intrebarea de la contul de steam. exista vreo rezolvare? daca ma poate ajuta cineva add cosmin_zubby95
Stie cineva cateva informatii concrete despre structura luminii? Imi trebuie esentialul ca ma asculta maine la fizica din optica si include si asta. funda:D
Salut.Va rog, cine imi poate spune si mie cum sa imi curat dvd-urile de zgarieturi:).
Ce nume de catelus este mai dragut: Biju sau Toto
Imi poate spune cineva va rog mult ce a fost in 1989 la Timisoara ( in detaliu ), ce a fost cu adevarat, nu ce se spune. Va multumesc! Astept un raspuns repede.
Cum sa fac cu conditional formating in excel ...am un tabel unde cu anumiti elevi. -daca media elevului este sub sa se schimbe culoare fontului numelui si prenumelui cu rosu
Cat costa un bilet cu microbuzul de la tulcea la bucuresti?
Cine se pricepe la flash? Am nevoie sa fac o aplicatie interactiva sau un joculet. Ma poate ajuta cineva? Va rooog :*.
Am 16 ani si am niste vise cu muzica dar pentru astea trebuie sa invat engleza dar nu pot sa o pricep. Puteti sa-mi spuneti cum pot sa o invat mai repede. P. S am incercat sa vorbesc cu altcineva...? (mai mult)
cine imi poate spune unde trebuie sa dau ca sa vad rezultatele concursului comper la matematica, etapa 1 si 2. funda
pentru marti am de facut o lanterna la fizica si nu stiu de ce am nevoie si cum sa unesc piesele! ajutaima va rog! bineinteles funda+vot! repedE! 111
Spuneti-mi si mie ce masini sunt la politie in Anglia, Italia, Spania, Germania, Franta, Rusia. Inclusiv masinile de lux. Va rog foarte mult.
cum pot sa caut un utilizator aici pe site?:(
Antihristul s-a nascut! Voi cati ani credeti ca are?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
LuigiMangione întreabă:
paletedestele23 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!