TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Informaţii Utilitare

Informaţii Utilitare

• 2035
  • 2036
  • 2037
  • 2038
  • 2039
Wooddy
în 12 Mai 2011 | Wooddy întreabă:

Pe voi v-au tradat prietenii? daca da, in ce fel?

3
Răspunde Raportează
MeMeMe97
în 12 Mai 2011 | MeMeMe97 întreabă:

As dori si eu experimentul cu clorura de potasiu in format video! Experiment: Se ia intr-o eprubeta putina clorura de potasiu si de incalzeste pana devine lichida, dupa care se aprinde un betisor si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lavysss11
în 12 Mai 2011 | Lavysss11 întreabă:

Spuneti-mi si mie un site bun de unde pot lua "La Hanul lui Manjoala" si pe care ati luat o nota buna, va rog.

1
Răspunde Raportează
yocosmin
în 12 Mai 2011 | yocosmin întreabă:

Cum activez serviciile orange de internet gratuit(precizez ca am abonament si nu cartela)?

3
Răspunde Raportează
Nebunikatha
în 12 Mai 2011 | Nebunikatha întreabă:

Azi la skl am mazgalit niste floricele care erau pe geam cu pixul. Cu ce pot sa sterg?:|:-s [am nevoie de raspuns urgent:((] funda+vot

6
Răspunde Raportează
JoR1K
în 12 Mai 2011 | JoR1K întreabă:

Zdarow patani ajutati-ma va rog.as vrea sa fac un site pe care sa pun niste informatie despre scoala mea.cum sa-l fac sau dati-mi adresa la vreo unul gata eu numa sal mai modific oleac sa pufo fotografiele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
JusTyourLoV3
în 12 Mai 2011 | JusTyourLoV3 întreabă:

Cina imi da si mie un antivirus bun? daw funda :X

10
Răspunde Raportează
Frontal
în 12 Mai 2011 | Frontal întreabă:

Vrea sa incarc o poza pe un forum si imi cere URL-ul imaginii. Nu stiu cum il pot afla. Am primit totusi "un indiciu". La inceput scrie "http://". Asta inseamna ca este ceva legat de un link. Imi puteti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
www_6598
în 12 Mai 2011 | www_6598 întreabă:

Cum se formateaza cardul de memorie la samsung s5230? mi-a aratat ca s-a formatat dar nu il pot folosi

1
Răspunde Raportează
nush95
în 12 Mai 2011 | nush95 întreabă:

Daca am WLAN pe telefon pot sa ma conectez la internet cand vreau eu?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Mai 2011 |

Cand beau lapte imi vine sa vomit, oare de ce?

4
Răspunde Raportează
maf16
în 12 Mai 2011 | maf16 întreabă:

TPU ajutoor pls ca nu mai pot de nervii. Am reinstalat windowsu si o fost toate bune si frumoase si dupa vreo 10 min nu o mai mers placa de sunet. Acuma imi apare la Device Manager cu semnu intrebarii galben:...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
LucianTGV
în 12 Mai 2011 | LucianTGV întreabă:

Am achizitionat azi de la RDS un decodor Humax. Am instalat cu succes decodorul, dar la anumite programe(D. Science, D. Travel& Living, Explorer, History, Nat Geo WILD, HBO etc. - canale pe care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Annaa
în 12 Mai 2011 | Annaa întreabă:

Am vazut odata un film care era cam asa: o femeie, un barbat si doi copii erau angajati de o femeie mai batrana si se prefaceau ca sunt o familie si se mutau din oras in oras ca sa vanda diferite produse...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
catrisi
în 12 Mai 2011 | catrisi întreabă:

Dc atunci cand vorbesc cu cineva la casti nu il aud bine il aud intrerupt sau ecou sau uneori chiar deloc insa el ma aude pe mine foarte bine

1
Răspunde Raportează
Titan
în 12 Mai 2011 | Titan întreabă:

Buna TPU ...am o nelamurire, cat inseamna 6, 1" in romana? Se refera la intaltime si asa e scris pe engleza.va rog raspuns rapid am nevoie. dau funda

6
Răspunde Raportează
LenaleMinato
în 12 Mai 2011 | LenaleMinato întreabă:

Care este serialul vostru preferat?(d-au funda celui care are acelasi raspuns ca mine)

17
Răspunde Raportează
Isabela96
în 12 Mai 2011 | Isabela96 întreabă:

Am o camera well cand o deschid pe calculator functioneaza dar cand vreau sa o trimit cuiva trimite niste dungi si un ecran negru.In plus mai sunt momente cand intru pe ea si se inchide calculatorul. Ce...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
stefan573
în 12 Mai 2011 | stefan573 întreabă:

Am auzit ca exista oarecare superstitii despre ziua de 13 vineri spune-ti-, mi si mie ceva despre sarvatoarea asta funda :):D:p

1
Răspunde Raportează
Mâcrofon
în 12 Mai 2011 | Mâcrofon întreabă:

Vreau sa creez un eveniment pe facebook...si vreau sa invit pe toti prietenii mei...trebuie sa ii selectez pe toti unul cate unul? nu pot pe toti deodata :) funda

1
Răspunde Raportează
JoR1K
în 12 Mai 2011 | JoR1K întreabă:

Spuneti va rog cum sa fac un site? dati macar vreo adresa de unde pot sal scot gata facut numa sal mai complectez oleac... spasib

8
Răspunde Raportează
kevin2000
în 12 Mai 2011 | kevin2000 întreabă:

De la cati ani poti sa stai in fata la masina?

12
Răspunde Raportează
dendendenis
în 12 Mai 2011 | dendendenis întreabă:

imi spuneti va rog unde pot viziona shourile de wrestling in direct dau funda :)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Mai 2011 |

Cum pot sa fac pe facebook? a intrat un prieten pe profilul lui si a dat acolo cand iti apare sa memoreze id`ul si parola. Acum apare id`ul si parola lui si eu trebuie sa le sterg de fiecare data si sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ana_2241
în 12 Mai 2011 | ana_2241 întreabă:

Buna TPU cum imi fac un site sau blog dar sa nu fie blogger. fuda

3
Răspunde Raportează
Cryssy11_7794
în 12 Mai 2011 | Cryssy11_7794 întreabă:

Cine stie cum sa trag muzica dupa calculator pe telefon (Sony Ericsson)

5
Răspunde Raportează
DrDeath
în 12 Mai 2011 | DrDeath întreabă:

Fundita! Pe ce frecventa de radio se gaseste Pro Fm Black si Pro Fm Rock?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Mai 2011 |

Poate si pe mine sa ma ajute cineva cu tabulaturi.ro? Intamplator cant la chitara si il folosesc destul de des, si la fel de des imi zice ca firefox nu gaseste serverul tabulaturi.ro, la fel ca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Mai 2011 |

Stiti cumva in ce zi a saptamanii viitoare ajunge caravana milka in vaslui? Multumesc celor ce vor raspunde si de asemenea funda castigatorului

1
Răspunde Raportează
LolaNebunah
în 12 Mai 2011 | LolaNebunah întreabă:

Vreau sa ma inscriu la X Factor, dar nu stiu daca tebuie sa aduc un CD cu instrumental? Trebuie? Sau o sa pot sa cant doar cu vocea? Va rog E urgent!

1
Răspunde Raportează
perplex
în 12 Mai 2011 | perplex întreabă:

Recomandati-mi si mie, va rog, niste site-uri bune pentru. anunturi imobiliare (local si international) - gratuite. Multumesc.

6
Răspunde Raportează
salbatyk13
în 12 Mai 2011 | salbatyk13 întreabă:

Vreau si eu un anitivus bun.care sa gaseasca virusi, ca de la un timp pc ul se inchide si nu se mai aprinde timp de 2 ore Eu am avast... dar nu e prea bun dupa parerea mea. Stiti un avtivirus? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
byby_5696
în 12 Mai 2011 | byby_5696 întreabă:

cei din Craiova ma puteti ajuta unde e scoala nr.2? va rog fara raspunsuri gen:"esti din craiova si nu stii?"sau"cauta pe net" multumesc pentru intelegere, funda

2
Răspunde Raportează
MihaicaDan
în 12 Mai 2011 | MihaicaDan întreabă:

Sall all! Intrebare de CLS a V -a... Stiti cazurile? Genitiv si dativ? ce intrebare se pune sa le afli? stiu ca : Cui, a cui. Dar nu stiu la cine si cum raspund... Adica in propozitia asta am genitiv sau? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
a1doru
în 12 Mai 2011 | a1doru întreabă:

De ce nu reusesc sa instalez google crom pe un windows xp? dupa ce il instalez, imi da mereu eroare.acum merg pe mozilla dar cand intru pe un blog[agf]ma respinge dupa 3-4". pe alte situri merge fara...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
daniell_3799
în 12 Mai 2011 | daniell_3799 întreabă:

Unde pot gasi un referat powerpoint"energie pentru viata"? vreau un site! dau funda

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Mai 2011 |

Tocmai am scris un DVD-Video cu Nero. Problema e că când îl bag la calculator nu se deschide automat și nu apare fereastra aia AutoRun care să mă întrebe cum vreau să procedez cu discul. Pot să-l...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alpha
în 12 Mai 2011 | Alpha întreabă:

Daca e cineva care a terminat M. T. C`ul (masuratori terestre si cadastru) pilitehnic sa ma poate ajuta cu ceva sa imi lase id de mess aicea va rog frumos, e urgent :|

1
Răspunde Raportează
darkhell217
în 12 Mai 2011 | darkhell217 întreabă:

Am sters un prieten de pe hi5, si numai vreau sa imi apara, si cand dau click la profilul meu, il vad la prietenii, intru in contul lui, scrie ca trebuie sa il adaug, ce sa fac sa dispara de pe profilul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
justAdela
în 12 Mai 2011 | justAdela întreabă:

Vreau si eu un site pentru a descarca programul visual foxpro!

1
Răspunde Raportează
МŶĶÁŶ
în 12 Mai 2011 | МŶĶÁŶ întreabă:

TPU, va cer disperat ajutor! Am un modem de internet digi net mobile si nu stiu unde sa bag cartela aia in el De fapt cum? Astept raspuns!

3
Răspunde Raportează
mihai2092
în 11 Mai 2011 | mihai2092 întreabă:

Ce inseamna telefon cu sistem de operare Bada? La ce se refera prin Bada?

2
Răspunde Raportează
ciprian_6524
în 11 Mai 2011 | ciprian_6524 întreabă:

Este adevarat ca scolile din America seamana cu cele din Anglia?

2
Răspunde Raportează
Denysukaa_2649
în 11 Mai 2011 | Denysukaa_2649 întreabă:

De ce nu imi merege Microsoft Office 2003? Microsoft Office 2007 imi merge dar am nevoie de 2003

2
Răspunde Raportează
AtomiKSk8x
în 11 Mai 2011 | AtomiKSk8x întreabă:

As vrea sa ma ajute cineva cu software la masina de brodat... vreau sa fac propriul meu model

1
Răspunde Raportează
andreeadragutza22
în 11 Mai 2011 | andreeadragutza22 întreabă:

Buna ptu am programu photoscape si pe cercul ala este undeva SCREEN CAPTURE unde poti sa fotografiezi. vreau sa va intreb de ce nu mai merge sa fac poza pe mozila adica cand dau la screen...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Catalin_4582
în 11 Mai 2011 | Catalin_4582 întreabă:

Vreau sa plec in vacanta in Romania de pe 7 iulie pana pe 26 iulie.Stau in Anglia si am dreptu la doar 14 zile libere daca plec in vacanta, dar exista un formular prin car epoate sati dea liber pana la...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
marly
în 11 Mai 2011 | marly întreabă:

Am incercat sa intru pe http://imved/en/ ca sa ma fac vip am intrat tipm de 2 zile si a spsus ca ma face in 2 zile si ca imi apare ceva acolo de completatt de ce nu mi-a aparut am gresit ceva?

1
Răspunde Raportează
AlexIonete
în 11 Mai 2011 | AlexIonete întreabă:

Vreau sa imi fac un sistem water cooling pentru pc. ce trebuie sa cumpar si cum sa il montez. dau funda

1
Răspunde Raportează
Stefan001
în 11 Mai 2011 | Stefan001 întreabă:

[FUNDAAA RAPIDD]Ajutor repede. cum pot sa fac niste T-uri la contabilitate, in power pioin, word sau ceva dar nu paint plz :D

1
Răspunde Raportează
  • 2035
  • 2036
  • 2037
  • 2038
  • 2039
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ascorbius
    trimisă acum 9 ore

Ascorbius întreabă:

Observ adesea aici o falsă dihotomie: ideea că știința și credința sunt inamici naturali. Ca cineva care a studiat profund ambele domenii, vă propun astăzi un exercițiu de onestitate intelectuală. ...? (mai mult)
    71 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 13 ore

Aurel100009 întreabă:

Sa intamplat vreodata atunci cand dormiti, pentru cateva secunde sa nu va puteti misca deloc, sa nu puteti vorbi, sa nu puteti face absolut nimic? Cumva esti treaz, dar nu poti face absolut nimic, ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 13 ore

tonyc7 întreabă:

Va deranjeaza numarul mare de cersetori aparut in perioada asta? Majoritatea fara sa aiba nici o infirmitate, arata destul de sanatosi, cu doua maini, doua picioare, ca orice om normal. Ce poate sa...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • oceanoflove
    trimisă pe 22 Decembrie

oceanoflove întreabă:

Ma suna un numar de cateva zile si cand sun inapoi nu raspunde. Pot sa aflu la furnizorul de telefonie cine este titularul?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.473
  • Întrebări: 3.954.358
  • Răspunsuri: 17.662.477
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Geografia Romaniei

Geografia Romaniei

Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!

Start quiz
Categorii
  • 652.075 Adolescenţi
  • 55.615 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.872 Auto & Moto
  • 144.259 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.103 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.337 Conversaţii