Pe voi v-au tradat prietenii? daca da, in ce fel?
As dori si eu experimentul cu clorura de potasiu in format video! Experiment: Se ia intr-o eprubeta putina clorura de potasiu si de incalzeste pana devine lichida, dupa care se aprinde un betisor si...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un site bun de unde pot lua "La Hanul lui Manjoala" si pe care ati luat o nota buna, va rog.
Cum activez serviciile orange de internet gratuit(precizez ca am abonament si nu cartela)?
Azi la skl am mazgalit niste floricele care erau pe geam cu pixul. Cu ce pot sa sterg?:|:-s [am nevoie de raspuns urgent:((] funda+vot
Zdarow patani ajutati-ma va rog.as vrea sa fac un site pe care sa pun niste informatie despre scoala mea.cum sa-l fac sau dati-mi adresa la vreo unul gata eu numa sal mai modific oleac sa pufo fotografiele...? (mai mult)
Cina imi da si mie un antivirus bun? daw funda :X
Vrea sa incarc o poza pe un forum si imi cere URL-ul imaginii. Nu stiu cum il pot afla. Am primit totusi "un indiciu". La inceput scrie "http://". Asta inseamna ca este ceva legat de un link. Imi puteti...? (mai mult)
Cum se formateaza cardul de memorie la samsung s5230? mi-a aratat ca s-a formatat dar nu il pot folosi
Daca am WLAN pe telefon pot sa ma conectez la internet cand vreau eu?
Cand beau lapte imi vine sa vomit, oare de ce?
TPU ajutoor pls ca nu mai pot de nervii. Am reinstalat windowsu si o fost toate bune si frumoase si dupa vreo 10 min nu o mai mers placa de sunet. Acuma imi apare la Device Manager cu semnu intrebarii galben:...? (mai mult)
Am achizitionat azi de la RDS un decodor Humax. Am instalat cu succes decodorul, dar la anumite programe(D. Science, D. Travel& Living, Explorer, History, Nat Geo WILD, HBO etc. - canale pe care...? (mai mult)
Am vazut odata un film care era cam asa: o femeie, un barbat si doi copii erau angajati de o femeie mai batrana si se prefaceau ca sunt o familie si se mutau din oras in oras ca sa vanda diferite produse...? (mai mult)
Dc atunci cand vorbesc cu cineva la casti nu il aud bine il aud intrerupt sau ecou sau uneori chiar deloc insa el ma aude pe mine foarte bine
Buna TPU ...am o nelamurire, cat inseamna 6, 1" in romana? Se refera la intaltime si asa e scris pe engleza.va rog raspuns rapid am nevoie. dau funda
Care este serialul vostru preferat?(d-au funda celui care are acelasi raspuns ca mine)
Am o camera well cand o deschid pe calculator functioneaza dar cand vreau sa o trimit cuiva trimite niste dungi si un ecran negru.In plus mai sunt momente cand intru pe ea si se inchide calculatorul. Ce...? (mai mult)
Am auzit ca exista oarecare superstitii despre ziua de 13 vineri spune-ti-, mi si mie ceva despre sarvatoarea asta funda :):D:p
Vreau sa creez un eveniment pe facebook...si vreau sa invit pe toti prietenii mei...trebuie sa ii selectez pe toti unul cate unul? nu pot pe toti deodata :) funda
Spuneti va rog cum sa fac un site? dati macar vreo adresa de unde pot sal scot gata facut numa sal mai complectez oleac... spasib
De la cati ani poti sa stai in fata la masina?
imi spuneti va rog unde pot viziona shourile de wrestling in direct dau funda :)
Cum pot sa fac pe facebook? a intrat un prieten pe profilul lui si a dat acolo cand iti apare sa memoreze id`ul si parola. Acum apare id`ul si parola lui si eu trebuie sa le sterg de fiecare data si sa...? (mai mult)
Buna TPU cum imi fac un site sau blog dar sa nu fie blogger. fuda
Cine stie cum sa trag muzica dupa calculator pe telefon (Sony Ericsson)
Fundita! Pe ce frecventa de radio se gaseste Pro Fm Black si Pro Fm Rock?
Poate si pe mine sa ma ajute cineva cu tabulaturi.ro? Intamplator cant la chitara si il folosesc destul de des, si la fel de des imi zice ca firefox nu gaseste serverul tabulaturi.ro, la fel ca...? (mai mult)
Stiti cumva in ce zi a saptamanii viitoare ajunge caravana milka in vaslui? Multumesc celor ce vor raspunde si de asemenea funda castigatorului
Vreau sa ma inscriu la X Factor, dar nu stiu daca tebuie sa aduc un CD cu instrumental? Trebuie? Sau o sa pot sa cant doar cu vocea? Va rog E urgent!
Recomandati-mi si mie, va rog, niste site-uri bune pentru. anunturi imobiliare (local si international) - gratuite. Multumesc.
Vreau si eu un anitivus bun.care sa gaseasca virusi, ca de la un timp pc ul se inchide si nu se mai aprinde timp de 2 ore Eu am avast... dar nu e prea bun dupa parerea mea. Stiti un avtivirus? (mai mult)
cei din Craiova ma puteti ajuta unde e scoala nr.2? va rog fara raspunsuri gen:"esti din craiova si nu stii?"sau"cauta pe net" multumesc pentru intelegere, funda
Sall all! Intrebare de CLS a V -a... Stiti cazurile? Genitiv si dativ? ce intrebare se pune sa le afli? stiu ca : Cui, a cui. Dar nu stiu la cine si cum raspund... Adica in propozitia asta am genitiv sau? (mai mult)
De ce nu reusesc sa instalez google crom pe un windows xp? dupa ce il instalez, imi da mereu eroare.acum merg pe mozilla dar cand intru pe un blog[agf]ma respinge dupa 3-4". pe alte situri merge fara...? (mai mult)
Unde pot gasi un referat powerpoint"energie pentru viata"? vreau un site! dau funda
Tocmai am scris un DVD-Video cu Nero. Problema e că când îl bag la calculator nu se deschide automat și nu apare fereastra aia AutoRun care să mă întrebe cum vreau să procedez cu discul. Pot să-l...? (mai mult)
Daca e cineva care a terminat M. T. C`ul (masuratori terestre si cadastru) pilitehnic sa ma poate ajuta cu ceva sa imi lase id de mess aicea va rog frumos, e urgent :|
Am sters un prieten de pe hi5, si numai vreau sa imi apara, si cand dau click la profilul meu, il vad la prietenii, intru in contul lui, scrie ca trebuie sa il adaug, ce sa fac sa dispara de pe profilul...? (mai mult)
Vreau si eu un site pentru a descarca programul visual foxpro!
TPU, va cer disperat ajutor! Am un modem de internet digi net mobile si nu stiu unde sa bag cartela aia in el De fapt cum? Astept raspuns!
Ce inseamna telefon cu sistem de operare Bada? La ce se refera prin Bada?
Este adevarat ca scolile din America seamana cu cele din Anglia?
De ce nu imi merege Microsoft Office 2003? Microsoft Office 2007 imi merge dar am nevoie de 2003
As vrea sa ma ajute cineva cu software la masina de brodat... vreau sa fac propriul meu model
Buna ptu am programu photoscape si pe cercul ala este undeva SCREEN CAPTURE unde poti sa fotografiezi. vreau sa va intreb de ce nu mai merge sa fac poza pe mozila adica cand dau la screen...? (mai mult)
Vreau sa plec in vacanta in Romania de pe 7 iulie pana pe 26 iulie.Stau in Anglia si am dreptu la doar 14 zile libere daca plec in vacanta, dar exista un formular prin car epoate sati dea liber pana la...? (mai mult)
Am incercat sa intru pe http://imved/en/ ca sa ma fac vip am intrat tipm de 2 zile si a spsus ca ma face in 2 zile si ca imi apare ceva acolo de completatt de ce nu mi-a aparut am gresit ceva?
Vreau sa imi fac un sistem water cooling pentru pc. ce trebuie sa cumpar si cum sa il montez. dau funda
[FUNDAAA RAPIDD]Ajutor repede. cum pot sa fac niste T-uri la contabilitate, in power pioin, word sau ceva dar nu paint plz :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
Aurel100009 întreabă:
tonyc7 întreabă:
oceanoflove întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!