Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Concurs...cine stie mai multe informatii (reale) despre justin bieber primeste fundita ceilalti vot
Am o problema personala si nu sunt ajutat de autoritati si as vrea sa trimit pe net problemele mele poate ma ajuta si pe mine cineva sa solutionez problemele sau sa ajung in audiebta la autoritatile competente.Stie...? (mai mult)
Sunt din Chisinau si as dori sa devin reprezentant oriflame cine ma poate inscrie? am 12ani dar pot folosi buletinul mamei
Ce smartphone cu android in afara de Samsung Galaxy Mini imi recomandati pentru 600 de ron?
Am si eu o problema! As dori sa imi conectez Pc'u la Tv, iar partea pe care o conectez la TV sa fie mufa SCART. Cine imi poate spune si mie ce fel de mufa imi trebuie si un site de unde pot sa o comand?...? (mai mult)
Buna TPU cine are cont pe sims 3 si nu ii mai tebiue sa mi-l dea mie prin mesaj va rog dau funda
Salut prieteni! Spuneti-mi va rog frumos niste poezii despre razboi va rog mult! fUNDITA!
Se merita sa inlocuiesc un Samsung Corby de vreo 1an jumate cu un Nokia c3?
Am un alcatel ot e256 si cand il deschid imi cere cod NCK din minim 8 cifre...cum pot sa il aflu? nu a fost telefonul meu
Trebuie sa fac si un proiect cu titlul"orasul vesel", care sa cuprinda:lupta impotriva zgomotului, actiunea pentru recilarea deseurilor si aparitia parcurilor, gradinilor si extinderea celor existente.Cine...? (mai mult)
Fundita! de unde pot face rost de o toba pentru aprilia rs 50 (2003) care sa o faca sa se auda mai gros:X Ca si asta (la fel daca se poate) http://www.youtube.com/watch?v=MGkUKBH86eY&feature=related
Caut un program pentru a putea sa schimb temele de la windows xp sp3 ca doar cele ale lui ma lasa sa le folosesc! Am mai avut programu dar nu mai siu cum se chema "themexp. exe" ceva de genu asta....? (mai mult)
Stie cineva vreun liceu de arte in bucuresti?(in afara de dinu lipatti)
Cum pot pune tapet la un album la sunphoto?
Http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://blogdelatele.info/wp-content/uploads/2010/12/zendaya-cat-deeley-shake-it-up-1.jpg& imgrefurl=http://blogdelatele.info/disney-stars/nuevo-capitulo-de-shake-it-up-wild-it-up-20101226/&...? (mai mult)
stiti episodul acela din Totul pentru dans de pe disney channel, cand rocky a fost pedepsita si a devenit rocka si s-a intalnit cu complicatia. Avea parul altfel facut.Cum se numeste stilul ala...? (mai mult)
Salutare doresc sa stiu cum pot desface carcasa la un Nokia 5310 eXpressMusic cred ca mia intrat apa sau ceva sub tastatura si nu mai merg 3 taste 7-8-9 si as dori sa il desfac sa vad imi asum riscul... Care? (mai mult)
caut niste fundaluri pentru poze, sa fie cu scoici, cladiri vechi, si din astea, de toate felurile, dau funda :)
E cineva care are informatii despre facultatiile de arhitectura din Bucuresti? Care sunt de stat, cu plata (care e tariful), pe baza caror note se intra (cum se calculeaza media de admitere si in jur...? (mai mult)
Unde gasesc imagini cu ziua mondiala a oceanelor dupa care pot sa ma inspir? funda!
Funda!=; Problema Cu internetul! adica: cand intru in Explorer. apare Dsl Connection Down.nu se aprinde DSl si inernet ( modem SpeedTouch 4 leduri) . dupa un timp se incarca toate, dar iarasi Pica? tata...? (mai mult)
Va place adrian tutu?
E grava amigdalita acuta purulenta?:|si informatii funda
Cine joaca pandanda. Daca dau Star earning gold, ce se intampla?
A cata litera in abecedar este litera,, s", punand si Sh si Tz
Sal TPU, Am o intrebare: pot instala windows 7 de pe o partitie deja facuta, adica sa il pun pe o partitie cum l as pune pe stik?
Mi-am cumparat un iriver x20 si am incercat de ne numarate ori sa-mi convertesc un clip pentru al adauga! ma ajutati plse?
doresc sa-i fac unei prietene o adresa de e-mail.cum procedez?
Am niste fotografii pe hi5 pe care nu le am in pc, iar acum vreau sa imi sterg contul hi5 dar sa imi pastrez acele poze. Cum pot sa fac? FuniTsa:*:*
seara.Ma puteti ajuta cum sa fac un clanedar IN POWER POIN plss cine ma ajuta FUNDA.
Salut am un tv av in pc si vreau sa il mut in alt pc. E asa simplu pe cat pare doar il scot il prind in celalalt pc il mufez il instalez si gata?
Buna! am si eu o intrebare si sper sa ma ajutati! am un telefon blackberry curve:D. nu imi merge sa intru pe youtube :| din ce cauza? imi trebuie un program ceva? si daca da ce program?:D multumesc...? (mai mult)
Cine stie o metoda eficienta de a imi fac id-ul cunoscut? :D sa am cat mai multe persoane in lista? :P stie cineva vreo metoda? Inafara de Mirc :P
Buna! Ce inseamna laugh my ass off (LMAO)?
Stie cineva care despre teoria pentru a masura bilantul populatiei ai unei tari?
Cum pun la mozzila 4, butonul refresh?
as vrea sa imi spuneti si mie ce ati lua intr-o tabara:D... daca puteti in franceza;)... fundoi + vot! mersi pentru raspunsuri
Buna la nokia1600 pot sa dau carcasa din fata jos, unde trebuie sa am grija sa nu o rup carcasa dau funda+vot repede:d
cum pot sa ma mai ingras. de preferabil la gambe... vreau sa ma mai ingras. maxim. 5 kg dau funda. Multumesc!
Cei din Pitesti... Stiti un loc unde se pot spirala documente? Ca Atestatele de liceu... Am auzit ca in centru la Betty dar nu stiu exact unde este...
Vand Steam Counter-Strike 1.6, cine e interesat sa adauge ID: chinezu_luvv_ana Pretul este de 20lei(20.000 lei vechi)
Imi spune si mie cineva care este diferenta intre Coca Cola si Pepsi?
Spuneti-mi si mie mai exact care este populatia ucrainei?
Cum dau fundita :D
Dacă x:2=1, 5, atunci patratul numarului x este egal cu...
Cei din Pitesti... unde este magazinul Bety? sau un alt loc unde se pot spirala documente?
Cat s-a mai facut euro?
Ajutor! cum se scapa de virusi?
Buna imi ziceti niste proramuri de facut foi sau poze pentru revista dar sa le fac online imi ziceti? funda!
Da-ti mi si mie niste denumiri de jocuri 2011 care a aparut shooter:d
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a