Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Va rog daca aveti un nokia n79 pe care vreti sa-l vindeti, sau stiu si eu, pentru piese, il cumpar eu.
Hei stie careva de ce nu'mi pot schimba parola la un id? Am incercat dar imi spune ca nu merge si eu nu mai pot sa intru pe acel id de vreo 3 luni.Va rog daca aveti vreun program de schimbat parole spuneti'mi...? (mai mult)
Hey TPU, Aceasta intrebare este doar pentru cei ce detin Samsung B3310.As vrea sa imi spuneti cateva lucruri despre el: 1.Cate zile tine bateria? 2.Slide-ul e rezistent? 3. Pozele ies clare? 4.Muzica...? (mai mult)
In legatura cu metin2... Ce pot face cu manusa si simbolul imparatului intelept? Dau FUNDA la cel mai bun respuns...
Vreau niste replici amuzante :)) cele mai bune fundita+ vot :)
O turturica prin ce Luna a anului isi depune ouale? Prin ce luna incep sa isi face cuib?:-?
Exista un program care il trimiti la cineva in pc, si vezi conturile parolele lui ala :D cum se numeste? dau funda! :)
Salut, dati-mi va rog un link cu cantareata care canta piesa asta, si cine este, cum o cheama... imi place fff mult :(, , , http://www.youtube.com/watch?v=dSWAB4ptWDM& feature=related Dau funda? (mai mult)
Cat platesc pe minut in convorbirile orange-vodafone? Ofer fundita.
Cum pot rezolva eroarea la need for speed world despre fatal error code 5 care nu-mi da voie sa intru in joc?
Este bine sa ai multi RAM sau putini?
Cum aflu parola la mess
Salut am laptop acer aspire 5810TG as vrea sa stiu daca se poate schimba procesorul. nu vreau sa imi iau alt laptop m-am obisnuit cu el si bateria ma tine 4-5-6 ore :) FUNDA celui care imi spune...? (mai mult)
Unde gasesc teme pentru Samsung GT-S5230?
Cate starpoint-uri aveti pe stardoll? Din curiozitate intreb apropo, nu dau funda!
Turitoriale C++ imi puteti recomanda?
Http://www.filebox.ro/download.php?ca=gif9th3ionbwbpuj de ce nu merge sa downloadez de pe filebox? Imi da alt site!
Buna TPU am o intrebare am un monitor ProView si gand intru pe youtube sau pe alte site-uri si vreau sa vad un videoclip totul e in regula si can dau sa il maresc adica (sa se vada pe tot ecranu mi se face...? (mai mult)
Va rog urgent cat se poate de repede Cum descarc Master controller pentru Sims 3 Sau daca mai stiti voi cheat-uri prin care pot face skill! Va rog ajutati-ma! Dau funde tot ce vreti nu8mai ajutati-ma...? (mai mult)
Buna stie cineva ce minerale se dau impreuna cu nr.31, 32 si 33 de la Comorole Pamantului?
De ce nu pot salva o imagine editată in Photosop CS4 în format. jpg?
Eu nu inţeleg un lucru:dacă tot murim, pentru ce ne+am mai născut?
Se poate pune parola pe mesaje la nokia? Eu am incercat dar nicicum nu am reusit.
Care e cel mai bun program de facut un cd in afara de nero dau fundtiza rapid
Cum imi pot face un site cu Michael Jackson?
Am un pc bun.2gb rami, procesor 2, 8 dual, placa video de 512 Ati Radeon HD, . windowsu ii original de la microsoft cumparat de mine, Faza ii ca multa lume zice ca miar merge mai fain Windows 7, eu...? (mai mult)
Uitati imaginea http://img26.imageshack.us/img26/3792/53252881.jpg (nu e a mea am gasit-o tot la un utilizator TPU cu o problem acu nero smart start, in fine.) bara de jos, |(nu stiu cum se chema) am...? (mai mult)
La o placa video frecventa de memorie daca este mica afecteaza la jocuri? asta ma intereseaza deoarece vreau sa mi iau un calculator de la domo acesta:http://www.domo.ro/IT_& _C/Calculatoare/Sisteme_Desktop/Expert_Digital/PC_Expert_Digital_Gamer_V6...? (mai mult)
Pt pasionatii de cs care joaca cu cod in special codatii...am solutia numai buna...cred ca v-ati plictisit si va ofticati cand jucati cu coduri pe server luati numai banuri, destroy, etc. cine vrea wall+? (mai mult)
Un iphone4 cat costa? sau un samsung c3300k
As dori sa stiu daca merita sa fac comanda la IMP la publicatia "Engleza pentru toti /Speak English", in special ca primesti cadou dictionarul electronic in 12 limbi, daca te ajuta sa inveti limba engleza...? (mai mult)
Cat dureaza descarcarea antivirusului norton?
Cu ce se sterge ecranul laptop-ului? Am nevoie de ajutor!
Cine stie de unde pot descarca final cut sudio?:-?
Credeti in fantome? ele exista? nu gasesc raspuns la aceste intrebari. unii spun ca exista altii spun ca nu. nu stiu ce sa mai cred!
Cum pot edita o poză in Photoshop CS4 astfel încât să am un obiect colorat şi restul pozei să fie alb-negru?
va rog frumos sa ma ajutati! La stardoll, dupa ce am terminat luna mi-a dat un cadou, o papusica, dar a doua zi cand votam la Play&Earn nu imi dadea banii! Ce trebuie sa fac? Dau funda
Am banned la club penguin 24 de ore si inca nu a expirat ce se intampla?
De unde pot cumpara un iphoe 2g nou?
Cum pui un video pe youtube, ca mi-am facut cont si nu stiu cum sa pun videoul.Ma ajuta cineva?
As vrea sa stiu de ce atunci cand vreau sa inchid computerul imi apare in meniul Start doar butonul "Log off"? Ce ar trebui sa fac? Dau fundita
Asa :D Ieri descarcasem un film care incape pe cd. Dupa aceea il pusesem normal pe cd(cu nero make data cd) si l-am facut cum faceam in tot deauna, si el e pus si pe verificare... imi da burn complete? (mai mult)
Mai exista vreun Site de unde pot transfera Credits Imvu Asemanator cu myYearbook?
Salut vreau sa ma ajuta-i va rog sa imi montez in casa doua telefoane fixe unu pe hol si unu intr-o camera pentru a fi mai comod. As vrea sa stiu cum se monteaza si de ce am nevoie.
Cine stie cum o chema pe blonda aia care a cantat cu Bendeac aia cu any lasa golani? funa si vot plz e super buna la cum arata
Buna care imi raspunde aici corect dau funda (aveti link-ul mai jos) http://www.tpu.ro/cariera/buna-am-descarcat-farmerama-hack-v1-2-pentru-a-merge-am-descarcat-net-framework-4-dar-cand-imi-scriu-numele-si-aleg-cate/...? (mai mult)
De unde pot descarca Windows 7 gratis? please imi spuneti si mie? dau FUNDA si VOT
Un program sau ceva de scos genuine de pe windows 7 stiti?
Cum vi se pare blogul meu: http://emanuelb.blogspot.com. Accept pareri si sugestii, idei pentru alte articole, etc. Cel mai bun raspuns ia funda toate celelalte vot ca folositoare.
Cum se face crema de mascota? pls raspuns repede! dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RainWind întreabă:
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?