Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Care stiti cum se numeste liceul din Baia Mare din apropierea fostei Facultati de Minerit sau Liceu de Minerit...nu stiu exact :)
Stie careva cum ajung la mapele alea de la stik arena online balistik cu drujba tun sabie laser si alealalte? dau funtzita si vot
Ce telefon e mai bun: nokia n73 sau nokia 6233?
Care poate fii cauza caderii sangelui pe gura?:(
Funda! Unde as putea gasi un saite sau dati-mi un link, cu desene din moda, adica desenate, uitati-va in imaginea asta spre exemplu: http://www.tzoale.net/wp-content/uploads/2010/04/Eucalyptus-pentru-primavara-vara-2010.jpg...? (mai mult)
Procesorul asta imi vine pe placa de baza: Asrock p4i65gv? : http://www.shopmania.ro/magazin~online-procesoare~produs-intel-bx80537t5500~p-4319159.html, sa stiu daca sa il cumpar.
Salut, , uitati-va la aceasta poza, cred ca stiti din ce film este, , un film vechi, vreau sa-l mai vad o data, demult nu l-am vazut, eram mica atunci... https://lh6.googleusercontent.com/-mRGSM-DZVGM/TYZdeSRue4I/AAAAAAAABls/4NfCqfBeyIk/s320/the_hunchback_of_notre_dame_profilelarge.jpgstie? (
Salut, As avea si eu o intrebare... Am conectat laptop-ul la TV printr-o combinatie ciudata :))))) Laptop-ul meu are iesire VGA si am gasit prin casa un cablu VGA - DVI, apoi am cumparat un convertor? (mai mult)
Sall... unde sa-mi fac cont pe metinro speed ca aici nu merge http://www.metin2rospeed.ro/index.php?s=register mi-am scris tot corect si nu merge deloc cine imi spune unde sa-mi fac cont in afara? (mai mult)
Inca nu am primit email-ul de confirmare si nu pot sa dau raspunsuri nici sa scriu mesaje :(ce sa fac?
Help! Buna TPU! Recent mi-am instalat Microsoft Office 2007 Enterprise. L-am instalat dar tot mi-a cerut activare (nu functiona). Am incercat sa-l dezinstalez dar s-a restartat computerul si nu a apaucat...? (mai mult)
Ce inseamna daca pe un aviz de la posta imi zice undeva: "Va anuntam ca v-a sosit RECOMANDATA", ce inseamna?
Unde gasesc fabule scrise de esop, grigore alexandrescu, tudor arghezi?!?!?!?!? si nu vreau raspunsuri de genul cauta pe google!
Am si eu o problema cu PC-u cand vreau sa fac ceva imi apare asta:( "Registry editing has been disabled by your administrator." si nu prea stiu ce sa fac. Daca are cine va fr-o idee va rog...? (mai mult)
Cum sa fac sa nu-mi apara "I'm mobile" cand stau pe mess de pe telefon?
Ceva teme w 7 stiti? da ceva mai frumoase mai deosebite :D
Cum schimb parola de la id?
As vrea sa stiu va rog frumos cu ce program s-a facut Robotzi. S01? sau sa imi dati un program in care sa pot pune un personaj, sa il fac sa vorbeasca, sa ii misc mainile...Va rog din suflet!? (mai mult)
Deci eu am schimbat versiunea de mess cu una mai noua aveam toata arhiva salvata dar acum nu o mai am pe toata. Nu stiti daca se poate recupera cumva. Eu nu am sters-o. Fundaaa.
Va rog frumos am nevoie urgent de un raspuns : eu am o problema si nu stiu cum sa o rezolv... vreau sa intru pe youtube.com si mi se inchide automat calculatorul ...tot ce as face dac intru undeva si vreau? (mai mult)
Am o imprimanta hp laserjet professionalM1130 MFP si nu imi merge scannerul la ea. Xeroxul si imprimanta functioneaza dar cand vreau sa scanez ceva imi zice ca nu gaseste scannerul. Este totul instalat...? (mai mult)
Cum sterg un text sau niste cuvinte de pe o poza cu photoshop? please help me!
Nu sunt expert in corpul uman si de aceea va pun o intrebare pe intelesul meu, ma doare acel os de la fund, da mai mult am umflat pe langa el, nu cred ca m-am fi lovit ca sa mi se umfle in halu acela,...? (mai mult)
Hey. Vreau si eu sa-mi iau un aparat foto performant dar sa nu coste f mult ceva olympus :-? funda.
Am un telefon samsung GT s5230, si vreau si eu un chat bluetooth pentru tel meu.
as vrea sa va intreb cum e la testele cambridge? adica cam ce se face la auditie, speech...si cam cum se desfasoara testul :)...la nivelul Movers. fundita!:X
Am nevoie de un program de modificat poze mai misto in afara de photoshop ca nul pricep si de gimp cal am in pc. Fundooi +vot. Mss
cum fac sa resetez codul de securitate la telefon, am un nokia n70 si nu stiu cum sa resetez codul de securitate care ma poate ajuta (((Fundaa! ))) urgent
Va rog, imi puteti spune pe ce strada se afla Clubul Babylon din Suceava?
De cateva zile pe youtube mi se incarca greu videourile "ps nu e de la net descarc cu aceiasi viteza 860 kb/s, dar voua cum va merge?
Cum dezinstalez antivirusul de pe calculatorul meu? http://www.soft-download2011.com/
Detin un laptop Asus z53u procesor dual core 1.8 ghz, 2gb ram, 250 hdd, video ATI x1250 800mb hypermemory, si doresc sa stiu daca instalez windows 7(cu drivere de vista, ca de win 7 nu exista)...? (mai mult)
As dori sa stiu unde as putea gasi in Cluj un service pentru Skil.
Este adevarat ca minimul de GB la un pc. este de 512? Intreb pentru ca eu am vazut la un pc 504 GB.
Cum sa scot o poza de-a prietenei mele de pe lipiciosi.ro, fara ca ea sa afle? Imi trebuie sa-i fac o surpriza... Se poate cumva sa salvez pozele de pe profilul ei in calculatorul meu?
Care este parerea voastra despre cinci saptamani in balon(jules verne)
Referitor la cei care au BAC-ul anul acesta, am auzit ca pot pica la competentele pe care le sustin la sfarsitul anului (competente lingvistice, limba romana si competente digitale) Este adevarat? Eu...? (mai mult)
Buna am fost la amanet cu un prieten sasi bage inelu in amanet si m-a rugat pe mine sa duc buletinu deoarece el nare 18 ani am semnat si a semnat si el ca auto inputernicit. Se poate intampla ceva "rau"...? (mai mult)
As dori si eu o invitatie lockerz romania daca se poate dau fundita si, cu cat e mai repede, cu atat dau mai mult (vedem noi ce) va rog mult de tot! promit ca o sa va rasplatesc! adresa de e-mail...? (mai mult)
Am de facut un referat la dirigentie cu tema "Ce sa fac sa fiu mai bun?" Am cautat ceva sugestii pe net dar nu am gasit mai nimic bun, asa ca va rog sa ma ajutati urgent cu idei, sugestii,...? (mai mult)
Ce fac ca sa am 30 de puncte la facebook ca sa vad ce au scris prietenii despre mine? FUNDOI+FOLOSITOR!
Stie cineva numarul de telefon de la deranjamente telefonice pentru voluntari?
Dati-mi si mie niste siteuri cu variantele de la examenele nat de la clasa a 8 va rog
Am o intrebare: Daca am o camasa creponata, iar cineva a calcat camasa respectiva, exista o modalitate prin care o pot face cumva sa fie din nou creponata? Camasa e 100% din poliester.
Stiti vreun remediu pentru firele de par arse? FunDaa + Vot:P
Heyy... TPU! Maine am concurs la informatica, clasa a 8 a, proba de excel. Poate sa imi dea cineva o problema de excel rezolvata cu de toate(if, procente, grafice...), ca sa imi reamintesc totul si? (mai mult)
De unde pot lua Microsoft Office Word fara cheie?
Buna ma puteti ajuta si pe mine cu un vott.va rog fft frumos! dati click pe siteul acesta >- http://fripta.com/u.php?user=Kataklysm va rog ft frumos chiar mi-as dori iphone`ul acela :((... dau funda + ? (mai mult)
Vreau si eu ideei de farse pentru colegi:D(funda)
Am o problema.Trebuie sa pun un proiect power point pe stick dar nu merge.( am programul de copiat Tera Copy). plzz ajutati-ma pana joia viitoare.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!