Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
De ce nu pot instala messengerul?:(( (am Windows7)
Hey am pierdut pierdut o pisica acum 2 zile si am pirduto distanta de casa si de locul de unde am pieruto este de 2 km. va rog sa imi spuneti daca ai patit si peste zile sa intors daca sa reintora si are...? (mai mult)
Am si eu o problerma cu calculatorul. mi se intrerupe ocazional si mi se restarteaza imediat si nu isi mai i-a nici o camanda...la servis nu a avut nicio problema dar acasa mi se intampla des. Ce ar putea? (mai mult)
Imi dati nisteidei de povesti in care personajul principal sa se poarte frumos cu lucrurile. exemplu fata mosului, din povestea fata babei si fata mosului de Ion creanga se poarta frumos cu fantana Dau...? (mai mult)
Bai TPU. >; dd< ziceti-mi si mie e magazin de adidasii : america skate? in bucuresti. daca da unde? nu online...mersi dau funda.
Ce inaltime are Catalin Botezatu? Funda:x:*:o3
Daca imi iau telefon la mana a doua pot sa il bag la abanament la orange?
Puteti sa imi spuneti si mie din ce flime sunt pozele? mersi mult Dau fundita promit. :* prima http://postimage.org/image/1jne9ftic/ a 2 a http://postimage.org/image/1jnhkiihw/
As vrea si eu o poezie cu rima in engleza cu numerele de la 1 la 10! Ceva de genu asta:one one one...
De unde pot cumpara o pereche de casti pentru alcatel ot-708 din campulung?
Salut, ar putea care'va sa imi spuna ce pareri aveti despre internetul de la DIGI ma refer la cel de pe PC... vreau urgent niste pareri am auzit ca e destul de incet
Cum pun parola la un folder pe windows xp? funda!
Puteti sa ma ajutati? am de completat si nu stiu: -victoria de la selimbar este asupra princepelui andrei... -valoros urmas a lui stefan-voda insa dupa prima sa domnie turcii? (mai mult)
De ce nu-mi apare poza, care am setat-o pe TPU la vizualizare profil?
Cum se numeste melodia de la http://www.youtube.com/watch?v=DhMSWsTgqH4?
Stie cineva un program de filmare de ex:cam studio dar vreau unu in care sa se vada bine ce filmez la metin2gx si sa ii se poata pune muzica?
Salutare din nou, va rog spuneti-mi si mie care este minimum de reincarcare pe care il pot face pe orange ca nu stiu sigur...rog un raspuns cat mai repede, dau fundita celui mai rapid raspuns. Multumesc.? (mai mult)
Un program bun de facut video in jocuri? Vreau unul sa poata sa tina mai mult de 1 minut. macar :|. imi puteti spune vreunul? cel mai bun are funda.
Dau funda! Pe ce buton trebuie sa apas la Re-Volt dupa ce termin misiunea? Acolo jos zice: Press Pause for cotinous...Sau ceva de genu. Cine stie = fundita
Cine stie ce trebuie sa fac ca atunci cand deschid calculatorul sa inceapa o melodie?:X:X:*dau fundita:*****
Vreau 10 piese pentru stretching! e urgent va rog!
Spuneti-mi si mie nume de fluvii si ape mai importante care sa fie din Grecia sau sa treaca prin grecia!
Aveti 5 minute la dispozitie sa va dau fundita daca imi spuneti de ce nu merge www.plunder.com
Unde pot gasi pe jocul fermerama convertor unde faci bani pe misiuni nu stiutiu cum :9 va rog am cautat si n ugasesc unde o pot spuneti-mi unde dau funda?:X
As vrea daca se poate niste siteuri de modificat foto cu justin bieber...ma puteti ajuta? dau funda
Cum bag codul de la top66 pe forum? Va rog o explicatie mai amanuntita
Am telefon samsung corby si am activata pe frog extraoptiunea web'n'walk dar nu stiu dc nu ma lasa sa ma uit pe youtube, ce as putea face sa pota sa mearga
Cum poti da o funda?
Sall TPU, as vrea sa intru si eu la Tonitza si nu stiu in ce constau examenele de admitere si nu stiu nici data examenelor. LLuati in considerare ca-s a 5-a trec a 6-a! Dau Fundytza
Hey. Ma ajuta cineva si pe mine? As avea nevoie de linkul unde pot vedea reclama de la romtelecom ( cred ) cu mama. cand zice ca la inceput ai fost prea mic ca sa-i spui, apoi ai crezut ca esti prea mare,...? (mai mult)
cine poate sa imi spuna si mie o poezie de ziua mamei dau fundita mz anticipat
Dati-mi si mie o adresa va rog de unde pot descarca skype versiune pentru telefonul mobil si anume samsung media player one. mersi funda!
Acum cateva luni, am activat din greseala optiunea meteo in Bucuresti.Cum fac sa o dezactivez?
De unde pot lua si eu nero, dar fara serial no? dau funda
Sall.nu stiu stiu ce nume sa-mi pun la facebook.ajutati.ma dau funda cel mai bun restul vot
Un mesaj de felicitare pentru tineri casatoriti, va rog mult ceva idei. mersi mult.
Salut, am nevoie de ajutr! Cum as putea sa instalez teme la Samsung S5230 Star? Urgent!
Imi puteti spune si mie cum trag un windows pe cd ca imi trebuie urgent. Dau funda pentru un rasp care m-ar putea ajuta
Miam pierdut acumulatorul de la aparatul de fotografiat (Canon eos 450d). Pot incarca bateria direct prin usb direct la calculator?
Cu imi schimb numele de pe facebook? dau funda
Care stie comanda de la piatra insangerata de pe metin2? raspundeti repede
Sal TPU1 OFER FUNDA! Care dintre astea mi-ar putea virusa calculatorul(alea din regedit)? Site: http://www.trucuriwindows.net/trucuri-xp/
Cum pot sa dau vot unei persoane?
Am si eu o intrebare.Cum imi sterg contul de pe Badoo? Pentru ca trebuie sa pun poze cu mine si nu am.Va rog spuneti-mi!
Cum sa cnvertez un film intreg prin converterul XilisoftHDVideoConverter6.0.14.1231? cnverteaza numai 3 minute si gata!
Era un cod in html care iti aparea daca esti online pe mess (intr o imagine), si daca dadeai click pe ea iti deschidea o casuta de chat, poate sa imi zica careva unde il gasesc?
De ce cand vad un videoclip mi se vede:( asa in urma blocat nu stiu cum?:( va rog im itrebuie u nfel de video pe pc instalat ceva? spuneti-mi:X::X mersi:X funda?
Am instalat comand and conquer kanes wrath si imi zice Please insert the original "Command & Conquer™ 3: Kane's Wrath" CD/DVD.
Daca o persoana cu dezabilitati fizice/handicap este batuta, maltratata, amenintata etc se poate cumva ca prin lege atacatorul sa fie dat in judecata?
Stie cineva un site unde pot urmari si eu toata emisiunea integrata "ROMANII AU TALENT?"...Ms frumos:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Gabriel010 întreabă:
LisaJulie întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!