Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Ce inseamna U C u intors si toate cele la matematica? Dau funda. App ce trebuie sa fac cand e cum ar fi A C B dau funda
Ce fel de jocuri va plac voua!?(doar va intreb spuneti )Sin inca ceva sunt nou ce inseamna daca dai fundita?
Salut, mi-am descarcat Frap's, dar nu stiu cum de fiecare data cand apas pe F9 si incepe sa filmeze astept 30 secunde si se inchide singur. Funda pentru cel mai detaliat raspuns!
Am nevoie de putin ajutor din partea celor din Bucuresti. Cu ce as putea ajunge din zona Dristor/Vitan la Piata Victoriei? Multumesc.
Fundita :)... am si eu o mica nelamurire in privinta unei decizii si va rog sa ma ajutati cu un sfat.cred ca m-am indragostit de un tip simpatic rau, nu ne cunoastem bine dar este un bun prieten de-al? (mai mult)
Cand bag in bara de mai multe ori anumite jocuri sau ies din ele si intru iar mi se restarteaza pc si scrie windows physycal memory si apare o numaratoare si apoi se restarteaza pc. ce sa fac sa nu se...? (mai mult)
poate o sa sune unpic tampit.am un telefon lg gd510. faza e ca vorbesc foarte mult la telefon, vreo 2 ore in continuu si se descarca bateria in 2 zile. e o problema daca il incarc atat de des?...? (mai mult)
Bună! Deci, cum stă treaba cu cartela Orange Prepay? Cu adăugarea datelor şi a adresei mă descurc, dar merită? Mă gandesc să nu fie o abureală, să vină costul pe vreo factură alor mei sau...? (mai mult)
Va rog daca puteti sa-mi spuneti daca exista hack-uri pentru www.farmerama.ro? sa-mi ziceti daca aveti si daca da ID meu e parteniealex@yahoo.com
Un utilizator TPU si-a facut propriul videoclip pe net. va vine sa credeti? http://www.youtube.com/watch?v=NhGWSrrgapc
Cum imi pot pune noul profil pe facebook? Stiti ca au bagat acel aspect nou... despre el vorbesc :D.
Salut cine se pricepe sa raspunda : Cum scrie la calculator cand mi se fura net? daca ma avertizeaza cu ceva calculatorul cand se fura net
Care este nr de tel de la emisiunea (exista mos craciun) imi spuneti va rog frumos?
Am nevoie urgenta de ajutor! Spuneti-mi cum ajung de la Bucuresti la Targoviste? Distante rutiere imi da ca ruta Ploiesti, insa pe mine ma intereseaza si daca soseaua este buna, caci masina e cu garda...? (mai mult)
Deci cand instalez samp imi apare sa dau I AGREE dau apoi imi apare acolo c/program files/rockstar games/gta san andreas si nu merge sa dau next zice sa selectez eu folderul! plz dau funda
Am si eu o nelamurire. Vreau sa-mi cumpar o camera foto Sony W310 si nu stiu exact cat de buna e. Aveti acest tip de camera? E calitate? Face pozele clare? Bateria e buna? Multumesc anticipat...
Cum pun diacriticele romanesti pe tastatura mea?
Pe ce site pot afla viteza de trafic la net:-/? Daca stiti... da`ti link:*
De ce apa ( bineinteles in stare solida adica gheata ) se topeste la 0 grade in timp ce dioxidul de carbon la -78, 45 grade? funda!
Buna:((. Mi.am uitat parola de la id:-? Am vrut sa o schimb iar apoi nu a mai mers nici cea dinainte nici cea noua. Cum as putea sa o recuperez?:s
In seara asta sau de maine incolo v-a ninge in Bucuresti?
Care este legatura chimica in molecula de hidrogen? Funda...
Spuneti si mie niste poezii care atunci cand spui repede au alt inteles. exemplu; EU PUP POALA POPEI, POPA PUPA POALA MEA
Hello TPU:*...am si eu o problema.am achitat o suma de bani la banca si am pierdut chitanta si din pacate acum imi trebuie sa dovedesc ca am platit acea suma.credeti ca la banca mi-ar putea da inca o data? (mai mult)
as sa-mi spuneti ce dans pot dansa pe melodia asta(imi place mult si e fff frmuoasa:x) http://www.youtube.com/watch?v=lrAPoZL371M? Multumesc!
Unde vad memoria CACHE in calculator? dau funda
Va rog, raspundeti-mi si mie, pls;) Ce este "fundita" asta de care se tot vorbeste?
Buna:D Intreabarea mea este: E vorba de TPU ) daca am gresit ceva la postarea unui raspuns, nu pot sa raspund a 2-a oara la aceeasi intrebare? Pentru ca nu reusesc... Si mai aveam de facut completari.? (mai mult)
Cine imi poate spune de unde pot lua carduri paysafecard din bacau dau FUNDA.
Maine dau test la Istorie! Daca ma poate ajuta cineva sa-mi dea detalii scurte despre Mihai Viteazul, Stefan cel Mare am cautat pe google dar nu gasesc ceva detalii despre ei mai scut numa romane! Dau...? (mai mult)
Sall:) am si eu o nelamurire:D am laptop si atunci cand dau web la cineva se blocheazaX( de ce? In+ culorile sunt foarte inchiseX( ma ajuta cineva? Care imi explica cum pot sa schimb culorile sau contrast...? (mai mult)
Unde pot gasi wapcorn sau waptrick pentru computer? dau fundita pentru cel cel MERGE!:d
De ce ma scoate dupa un timp de pe internet si cand il conectez se conecteaza zice ca e conectat dar nu este? va rog ajutati-ma.
Cum pot modifica id meu?
Am un monitor de 22 de inci. ce rezolutie ar cea mai potrivita?
De ce nu apare poza in office dupa ce dau insert? Dau funda.
Ce programe mi-ar trebui pentru creearea unui joc? Nu dati raspunsuri gen nu e de nasul tau sau mai bine stai in banca. Stiu ca e mult de munca si ca trebuie invatat ceva limbaje de programare( C+ + , ...? (mai mult)
Dau acum teza la informatica, si la un punct se cere: Scrieti programul pentru popularea unui fisier cu datele despre elevii unei clase.Fiecare elev este definitde nume, prenume, media, varsta, si...? (mai mult)
Cum se defineste o matrice cu elemente de tip caracter, cu maxim 10 linii si 8 coloane? (pentru informatica) in limbajul pascal
Va rog frumos votati-ma si pe mine in fiecare zi la ladypopular va rog mult ma numesc Madhaa
Cum se defineste o matrice cu elemente de tip caracter, cu maxim 10 linii si 8 coloane? (pentru informatica)
Salutare, am o rugaminte, puteti sa imi spuneti si mie unde gasesc o bricheta Zippo Shark? Ca aceea din X-Men 2 a lui Pyro/John. Multumesc, dau fundita.
Cine intelege utilitatea? http://www.youtube.com/watch?v=DzbmfWX6q0g
SaLut! as vrea si eu in cont sky metin2 pentru ca cand vreau sa ma loghez imi spunde eroare la conectare la server!
Cine poate sa-mi imprumute bani pe lady popular ii dau funda! contul meu e Deny_pussycat cine poate imi trimite mesaj pe acest cont pup
Cine ma ajuta sa joc fifa 2011 (sa intru in joc) dau funda! contact la:yuly.boss99
Ati auzit de Caine? Cica este un distro de linux, daca da, este bun?
Atunci cand deschideam calculatorul imi aparea mesajul de intampinare "Bun venit", in limba romana. Acum se deschide, pur si simplu si nu mai apare acest mesaj. Ce pasi ar trebui sa parcurg, pentru a...? (mai mult)
O intrebare pentru cei care sunt din constanta si cunosc. Ce parere aveti despre Liceul cu Program Sportiv? Daca este cineva de acolo sau cunoasteti cum este acolo imi puteti spune si mie cum sunt profesorii,...? (mai mult)
Vreau niste titluri de melodii gen: Nicolae Guta - Locul 1. D`astea cat mai de cocalari. Vreau sa fac un colaj :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
cipanella întreabă:
Neagracaceara întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!