Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 3 August 2025 sunt:
Am si eu o problema cand dau sa intru pe un joc mi se da restart la pc dc?
Care este cea mai buna carte pentru.clasa 5
As dori si eu sa stiu daca imi puteti sugera un telefon touchscreen bun care sa reziste in timp si sa fie si performant la un pret de pana la 110 lei. Ma puteti ajuta?
Buna TpU ma ajuta si pe mine cu ceva, sa fac un server de cs 1.6 care sa poata sa intre si altii prietenii, cu toate ca sunt prin CLICK NET. Va Rog dau funda. ID: badboy_bogdan07. mersi
Ce este ponderea?>
Eu nu inteleg ceasul in limba engleza:(. Cine ma ajuta:(?
Cu ce program se face un cd/dvd bootabil?
De ce imi da eroarea LoadLibrary("?|") Failed - The specified module could be not found? Imi da asta la orice fisier de tip ApplicationExtension cum pot remedia problema?
Ce parere aveti despre zodia pesti:x!? Si despre persoanele din aceasta zodie:>! Daw voturi la raspunsuri:-*! Si funda la cel my dragut.;)
Cine imi spune si mie cum modific profilul pe neogen?
Cum se face un website original?
Vreau si eu un program cu care sa pot sa inregistrez muzica de la radio
Unde apas ca sa dau fundita? primul raspuns o va primi :D
Ce animale subterane cunoasteti?
Am o mare problema, caut an Timisoara o scoala cu clasele 1-8 la fara frecventa?
Care stie un site pe care sa apara cele mai noi bancuri?
Am si eu o problema cand dau sa intru pe un joc mi se da restart la pc cine imi poate spune de ce?
Era un joc fotbal de strada era misto da nu-l gasesc sal copiez are alta denumire? va rog ajutati-ma cu un link de unde sa-l iau sa aiba speed sa nu stau saptamani dupa el dau funda mersi :D
care imi poate raspunde daca "rezus"e nume de rrom?
ziceti-mi si mie un joc de pc mai fain sa fie gen gta
Salutare! Imi puteti da si mie un link download pentru idle fake pentru yahoo 9?
Salutare! Cum pot pune la un video de pe youtube (din contul meu) Anunt cu transmitere la alt clip? Adica sa apara in video un mesaj, si in momentul in care cineva da click pe acel mesaj sa il redirectioneze...? (mai mult)
O diriginta poate sa-ti scada media la purtare daca nu vii in uniforma?:|
Am un ceas de la avon si se mai blocheaza uneori nu cumva stiti ce are? este nou
Vreau si eu sa trimit la cineva un mail cu niste poze...si nu stiu cum sa le incarc:D:D cine mapoate ajuta:DD: funditaaa pentru cine reuseste ( explicatile sa fie cat mai explictie)
Buna TPU mi-am luat de curand un gamepad genius maxfire Grandias 12V si am fifa 07 dar nu stiu cum sa imi pun controalele, la tastatura dadeam Z-D si aici nu stiu cum, sau Q-W si combinatii de genu, ...? (mai mult)
Hellooo! Vreau sa imi reinstalez Windows'ul si ma gandeam sa imi mut unele programe in partitia D pentru ca stiu ca de acolo nu se sterg (ex:Ccleaner, one button check-up, alcohol 120 %, daemon tools...? (mai mult)
Eu am parul cret si vreau sa-lindrept dar nu vreau sa folosesc placa.Cine imi da cel mai practic raspuns primeste funda
Eu as dori sa stiu cate kg ar trebiu sa am daca am 13 ani si 8 luni si 1, 66 inaltime va rog sa imi raspundeti id meu: roxana_rosella
Cum mi pot face un radio cu chat? ce setari sa fac si la ce trebuie sa intru cu multumiri
Cum pun muzica la profilul meu de pe hi5, fiti foarte expliciti sa inteleg... apropo nu strica sa dati add friend http://hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=558328689
Am o problema si cred ca e grava. De nu stiu cati ani joc pe calculator si am o dependenta si nu stiu cum sa scap de ia. Va rog sa ma ajutati
Sunt pe cartela Cosmote, si exista coduri ca de exemplu: verificare minute in retea - *123*1#, sms-uri : *123*2#. M-ar interesa o pagina de net si daca s-ar putea si oficiala unde se pot gasi TOATE aceste...? (mai mult)
Care ma ajuta si pe mine va rog din suflet de facut propozitii cu vb copulative -----cu valoare predicativa si cu valoare copulativa
Cum fac pe cosmote sa introduc codul de reincarcare spuneti-mia bsolut toti pasi va rog frumos.Trimiteti-mi un mesaj, please :((
Mi-am instalat de curand Microsoft Office 2007 si pana acum a mers bine, am facut mai multe proiecte in powerpoint dar acum nu mai megre pot doar sa il deschid si apoi se blocheaza nu mai pot scrie nimic...? (mai mult)
Buna! Va rog...doamna prof.de romana ne-a dat sa facem o poezie cu titlul ``Intoarcerea in timp``. sunt lipsita de rima.Ma ajuta cineva? Va rog :AJUTOR!
Sall! stiti jocurile acele de curse care se joaca an 2? imi puteti spune si mie unele? si de unde se descrca daca stiti!
Va plac pozele miscatoare? Mie da, de unde pot lua poze miscatoare dar in afara de google pentru ca nu sunt pe google? dau fundita pentru cele mai frumoase site-uri cu poze miscatoare frumoase si magice...? (mai mult)
Care varianta e corecta email sau mail? sau Cand se foloseste email cand mail?
Cum poti face un dvd ``buutabil`` cu power iso, se putea dar am uitat:))
Va rog spuneti-mi si mie de unde pot face rost de pe net de tot pachetu Microsoft ca mi-am reinstalat windowsul si nu am word. Funda
Ziceti-mi si mie va rog un program de curatat calculatorul gen CCleaner sau Advance system care ceva de genu dar unul bun si mai nou
As dori sa-mi fac un xat radiou cu chat ce trebuie sa fac? ce setari?
Final Fantasy este joc sau film? sau ambele? :D fundita :-*
Buna stiu ca e prea devreme pentru intrebarea aceasta dar.merge eu vreau sa dau la econimic da nu stiu la ce se refer economic 1 si 2 sau daca mai suntimi puteti zice va rog? merci ...? (mai mult)
Vreau si eu referat despre amiba si parameci! Va rog mult :( Am foarte mare nevoie :| Dau fundita la cel mai bun raspuns si app sa fie putin mai lung mersi anticipat :*
Vă rog frumos! Am şi eu o intrebare! Îmi da-ţi şi mie un site de translator (înafară de google translate, pentru ca nu traduce corect si nici bine) Măcar un site mai bun ca google translatul! Dau...? (mai mult)
Funda ce programe stiti de editat filme/filmulete? cat mai multe:D
Am o camera canon legria FS200 si nu stiu cum sa pun videoclipurile in calculator la mine ma ajuta cineva please funda;) P. S. urgent
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Hamilton întreabă:
anazzz întreabă:
Ion1989 întreabă:
Anaa939839393 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?