Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 26 Decembrie 2025 sunt:
am auzit la tv ca mai sunt sanse sa mai fie un razboi este adevarat?:o
am acasa o bedalie de genul " eliberarea de sub jugul fascist" daca cea cu 2 soldati pe ia daca stie cineva din ce material este? plzzz fundita...
Salutare! Cum pot pune o sigla (o imagine mica, un scris) intr-un video?
Exista asa programa ca sa vezi oamenii din cosmos daca da spuneti saitul
Eu am primit raspuns la niste intrebari dar nu pot vedea raspunsu
Buna Am mozilla firefox si de cate ori intru imi pune google.ro(ceea ce e bine), cand deschid o noua file imi da pagina yahoo.com(ceea ce nu e bine) Stie cineva cum pot face a doua fila sa fie setata...? (mai mult)
Se merita sa ai un telefon ca asta? http://arobs.bizoo.ro/vanzare/64642/PDA-Mio-P550 adica, e bun? Ma uitam ca are un pret destul de mare... 745 RON :-? pot sa il iau de la cineva cu 200 RON, dar...se? (mai mult)
Am un catelus mic de casa este maro deschis are pe la ochi cu putin negru. are piciorusele di fata inclinate spre interior. imi puteti spune ce rasa este?\ funda
Spuneti-mi si mie detalii despre nokia 5130 expresmusic
La mine cand suna telu si raspund se intrerupe netul si tine asa aprox un minut dc?
Spuneti saitul unde te poti juca in half life online pleazzzz
Deci vreau sa intru pe profilul bucata/ospatar si multa lume zice ca nu castiga bani... ma ajutati cu cate sfatuRi? mulktumesc
Am un volan, dar nu-mi place cum ia curbele... este foarte greu de manevrat, trebuie sa intorc mult de el ca sa ia curba. Cum se poate remedia problema asta?
As vrea sa stiu cine e din lugoj si e la scoala Iulia Hasdeu pentru ca as vrea sa ma mut acolo. Va rog raspuns cat mai repede.
Am un pc cu procesor dual core 2.61 ghz.2G ddr2 placa video de 512, hdd 250g si monitor 22". de ce unele jocuri care in mod normal ar trebui sa mearga perfect, joc 2-3 minute si dupa aceea imi merge...? (mai mult)
Care stie de jocul FootballSuperstars care stie cum pot sa folosesc skilurile si cum ca am cumparate la lvl 2 doua skiluri diferite dau funda cine stie
azi am descarcat pes 08, dar nu stiu cum sa sutez, pasez, centrez. Spuneti-mi de unde dau sa le schimb sau imi spuneti voi de care sutez, pasez, centrez.Multumesc mult.
Care poate sa-mi spuna si mie ce trebuie sa fac ca sa detin un post de televiziune(sunt inca mic si vreau sa stiu ce trebuie sa fac)? Si am am o intrebare am asa niste tampenii in cap cum pot...? (mai mult)
Joc Barn Buddy si vad la mai multi vecini ca au pisicutesi caini si vreau si eu :D cine imi spune de unde pot luat sau sa fac rost dau fundita :D
Buna seara TPU! Am o intrebare...stiu ca se poate calatori cu buletinul in Europa. Dar se poate daca am sub 18 ani? :) multumesc.
am o placa video ATI Radeon HD 2400 pro 256MB si asi dori sa ii fac overclock.Cu ce program si cu ce frecventa o pot da fara sa se "arda"?
Cine poate sa imi zica si mie codul NCK pentru HAWEI U 1000 S? Multumiri Anticipate!
Am un cactus, nu stiu ce specie, e rotund si mic. As vrea sa stiu ce fel de pamant sa-i pun si unde se gaseste acel pamant. Eu am pus pamant de ciuperci champignon. Cum se uda toamna, iarna, vara si...? (mai mult)
Se poate şterge un cont de pe trilulilu.ro?
Buna TPU/ eu am dat mai multe raspunsuri si intrebari si la profil imi zice doar 2 rasp si 3 intr
Uitativa la littleman sa vedeti ce frumos este cum este?
Cam cat m-ar costa sa-mi formatez cardul de memorie al telefonului?
Dc nu mai pot raspunde; la intrebari /zice ca trebuie sa confirm adresa si am fc deja asta
Care imi spune hack la conquistador ii dau funda
Buna TPU de ce nu pot de mai multe ori sa postez o intrebare aici la TPU am cont si tot ce-mi trebuie dar nu pot posta funda
Care din urmatoarele 2 pc-uri este mai bun din punct de vedere pentru jocuri : http://www.emag.ro/desktop_pc/sistem-desktop-serioux-smart-v3-cu-procesor-amd-athlon-ii-x2-250-3ghz-2gb-500-gb-32mb-ati-radeon-hd-5450-1gb--pSeriouxSmartV3 sau http://www.emag.ro/desktop_pc/sistem-desktop-serioux-m
Sall am descarcat un joc rise of nation si e an spaniola! stie cineva cum sa-l pun an engleza?
Buna TPU am si eu o intrebare voi aveti hi5 daca da voi ce cod ati pus?
As dori si eu sa stiu care sunt tarile din occident si tarile din orient! raportat la romania:D
Cine o iesit de la dansez pentru tine aseara?
Cum sa-mi fac un website original?
Ce sa-mi iau in bagajul de mana? (avion) Fundita!
Imi poate spune careva unde sunt magazinele eMag din tara? in ce judete localitatii... dau funda
Am o problema Am san andreas vip v3 si merge doar volanu, pedalele nu ce fac? Am incercat sa intru la setari sa apas pe pedala. Tot nimic ce fac?
METIN.RO dau cont de lvl 69 WAR(corp)M3auraM3vartejM7dispicare si 16 puncte izbitura inteme bune militar pe cont pe metin2speed sau gx sau tim pm care doreste sa bage id r0b3r7_r1d3r@yahoo.com
Cum mut o poza dintr-un album in altul (hi5) fiti foarte expliciti va rog frumos... funda
Am o problema mi-a intrat un trojan in pc si nu pot sa il sterg am nod32 ca antivirus su ma lasa sa dau volomul mai tare sau la maxim mil lasa mute iar cand incerc sa il dau mai tare merge dar il grage...? (mai mult)
Cum se pune un windows pe cd ca apoi sa il instalez? Normal il copii dupa ce il downloadez? fundita ;*
Cum procedez in cazul pierderii permisului auto pentru a obtine unul nou?
Care este diferenta intre Sistemul de operare Microsoft Windows 7 Professional 64 bit si Sistemul de operare Microsoft Windows 7 Home Premium 64 bit?
Caut un program ce verifica driverele lipsa din pc, le downloadeaza si le instaleaza. aveam unul inainte da nu mai stiu cum se numeste era ceva de genul, driver blue sau blue driver... in fine l-am cautat? (mai mult)
Am o casca Sonny Ericsson cu Bluetooth. Am si Bluetooth pe usb la laptop. De ce laptopul nu-mi vede casca?
Ce inseamna low...ms anticipat :D
Buey. deci... care ma poate ajuta si pe mine cu un site unde sa pot modifica scrisul, culorile, stilul? Am cautat pe mai multe site`uri da nu am gasit acel program care l`am mai folosit si mi-a placut? (mai mult)
Stiti melodii care canta in soapte? sau macar sa cante asa putin in soapte nu toata melodia :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!