Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Vi s-a intamplat vreodata sa nu mearga nste cifre si litere la calculator? cum ati procedat? dau fonta
FUNDTA! Cine imi explica si mie la algebra clasa a6a lectia "Realia dintre cel mai mare divizor comun si cel mai mare multiplu comun"? Va dau ceva exercitiu pe baza caruia va rog frumos sa-mi explicati...? (mai mult)
Are cineva cont pe alertpay? am nevoie de un pic de ajutor.
Ba nu inteleg chiar merge sa dai funda? daca merge ziceti-mi si mie.
Stiti vreun joc cu robin hood sau ceva asemantator
Exista vreun program gen PlayNow TrackID ca pe telefoanele Sony Ericsson pentru PC? Daca da lasati-mi un link de download aici sau contactati-ma in privat va rog.
Cum as putea dezinstala un windows pentru ca eu nu stiu ce am facut ca, atunci cand deschid calculatorul imi apare trei Windows XP Profesional. Ce ma fac?
Stiti metoda invatatului cu ajutorul unei casete ascultate in timpul noptii? Oare chiar merge? :-o
Cum pot scrie pe tastatura engleza(QWERTY) litere din alte limbi?
Care este diferenta dintre uleiul de masline virgin si extra-virgin?
Am o rugaminte pentru. voi, as dori sa va dati cu parerea fiecare! La mine in clasa este o fata si se crede mai speciala si mai despteapta... A venit la noi la scoala anul trecut si s-a acomodat foarte? (mai mult)
De unde download si eu photo brush 5? sa fie tot nu trial.
Salut stie cineva din ce e compus carbunele de narghilea, si daca e toxica, si dace e toxica e mai toxica decat tigara?
Urgent! Sall tuturor.Am niste probleme cu calculatorul, am ajuns sa instalez windowsu in fieare zi, deoarece de la o resetare sau de la o pana de curent mis se srica windows.Va rog ajutati-ma care este...? (mai mult)
Cum fac credite la IMVU?
Aseara am vrut sa cumparam porumb la cutie. Acasa, cand i-am spus mamei ca am luat naut a fost intr-un fel, dezgustata si surprinsa. Azi cand am deschi conserva, am intrebat-o pe mama de ce nu mananca...? (mai mult)
Cum sa iti faci cont paypal (care sa mearga) nu stiu dc imi da eraoare la codul postal si tara date personale si in legatura cu codul de la card nu stiu dc nu merge este unu de mai mult de 4 litere?
Cine imi poate explica si mie intr-un enunt ce sunt acelea sufixele diminutivale? dau funda:*
Cine imi da si mie versurile de la Mihai Alexandru - imn Steaua? Dau fundita. Multumesc :)
inca o intrebare pentru cunoscatori:)) am un prieten... ( sa trec direct la subiect) sunt substante care iti provoaca agresivitate, curaj? de ex am auzit ca vinul + mierea provoaca agresivitatea.? (mai mult)
stiam ca se poate in reteaua cosmote sa ti activezi 7 zile netu gratis...cum se pocedeaza? va rog ajuta ti ma.Multumesc
De unde iau gta san andreas bucuresti am nevoie d el cat mai rapid ziceti-mi?
Obligatoriu asigurare pentru locuinte. CE pare aveti si care este [estimativ] cea mai ieftina asigurare pentru ca la citi bani avem salariu // ce ne putem permite? Care este suma amenzii pe tare ti o dau...? (mai mult)
Am si eu o intrebare.Tot mai multi colegi pun la status: noul meu id de skype...Intrebarea mea este. Ce e ala?:D
Cum il deblochez pe bret hart in rau vs smackdown la road to wrestlemania am facut cu toti si tot nu mi-a dat...am ps2... mi la dat doar pe jimmy snuka.costume paul bearer si inca 2 superstari si mai trebuie? (mai mult)
De ce nu mimi merge god of war ghost of sparta pe psp (imi apare o imagine neagra) dau funda cine ma ajuta
Hei cine ma ajuta si pe mine sa trec vbu "write" la toate timpurile diatezei pasive?
stiti vreo metoda sa intru p net p tel fara sa platesc?
Andra a lansat un album nou nout, acum cateva saptamani.Cum se numeste? Si videoclipul e acum cum e gravida. FUNDITA!
Urgent. pot sa fac un dvd. fara nero sau fara alt program. asa doar ii dau copy si paste? plz
La calculatorul meu am un procesor de 2.7 ghz. si vreau sa il maresc. pot sa mai adaug ...sau trebuie schimat cu altul mai mare?
Hey! Am si eu o problema cu Pc-ul. E legata de bara de start... Azi-dimineata cand am aprins Pc-ul am observat ca nu apare; am dat cateva restarturi crezand ca ca o sa se rezolve dar nimic... Am incercat? (mai mult)
Am mai pus intrebarea acesta dar nu am primit ce doream...:(... as dori in link cu de unde sa pot descarca un program pe care sa il pot folosii sa fac filmulete pentru YouTube:D am nevoie urgent? (mai mult)
Unde pot vedea show-ul "romanii au talent"? Se va da la Pro tv sau?
Am calcat pe mingea de ping-pong din greseala si s-a 'botit". O pot repara?:-?
Buna TPU...Hai sa vedem cine ma poate ajuta:* Problema e asa! Mi-am instalat windowsul recent si apoi mi-am instalat si Google Chrom sa pot naviga pe net.partea proasta e in felul urmator.De ex primesc? (mai mult)
Buna :) Am de facut un eseu-liber despre poezia "Dupa melci" de Ion Barbu si nu stiu despre ce sa fac. Dati-mi voi o idee, va rog :) Funda :*
cum pot sa scriu si eu cu Ş sau ă?
noua melodie a lui Miley(Miley Cyrus - Who Owns My Heart)http://www.youtube.com/watch?v=3m3-PFjjix0& feature=player_embedded#! imi pare cunoscuta si imi aminteste parca de alta melodie(mai ales? (mai mult)
Am si eu o mare problema de fiecare data cand incerc sa intru pe facebook imi cere parola; bag parola zice ca nu-i e buna dar sunt sigur ca aia e infine dar la recuperare parola mi-a schimb si a doua zi...? (mai mult)
Si imi repet intrebarea pentru ca am postat ceva asemanator mai devreme si am primit raspunsul CATARACTA=)) mai deci cum se numeste procesul in care iti face tot globul ocular o culoare ceva de genu demon...? (mai mult)
Cati frati si surori are justin bieber
Am o problema cu gta iv. Imi face lag chiar daca am setarile la minim, am inchis toate procesele care nu tin de windows, iar grafica la windows e pe " best for performance ". PLEASE HELP. am si...? (mai mult)
revin din nou cu o intrebare pentru voi:cum imi pot modifica scrisul la hi5.adica atunci cand las comm sa imi apar scrisul diferit;;) plezzzs dau fundita
Sall eu sunt matteo di classa a 6 si vreo sa intreb ceva :voi credeti in ingeri sperr sa im raspundeti
Statusuri despre pierderea prietenii cele mai bune
Cum se numeste acel proces in care ti se schimba cuoarea ochilor dar ma refer la tot ochiul pana si partea alba. Vreau sa caut pe net niste poze dar nu stiu cum sa scriu;))
Statusuri despre viata nedreapta, dezamagita va roooooogggggg
Ce inseamna TIC?(e o materie dar la ce se refera?) funda!
Inca odata vreau sa va intreb. Vreau sa imi dezactivez casuta vocala. Am abonament pe cosmote:(. Si vreau neaparat sa o dezactivez. Ma poate ajuta cineva care stie?:( va rog foarte mult.:-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!