Un laptop deschis functioneaza intre 0 si 35 de grade fara probleme.Sub 0 drade si peste 35 de grade celsius el se opreste se inchide, dar nu se defecteaza.Referitor la un laptop stins nu sant probleme atata timp cat temperatura nu il topeste.Asta este valabil si pentru telefoane mobile. Daca il tii in masina poate sa stea si toata ziua, nu o sa pateasca nimic.Insa daca vei incerca sa il deschizi daca a stat sa zic la 40-50 de grade o sa vezi ca nu se deschide.Va trebui sa il aduci la temperatura de functionare adica cum am zis sub 35 de grade. Daca ai un laptop nou in manualul care a venit cu laptopul trebuie sa scrie pe undeva despre acest aspect.Am uitat de cateva ori telefonul in masina si temperatura ajunge la [peste 50 de grade si dupa l-am pus in buzunar a trecut 10 minute a luat temperatura corpului dupa care sa aprins iarasi.Deci pe ling subiect cand ai un telefon si esti pe afara vara e de preferat sa il tii in buzunar aproape de corpul tau, pentru ca altfel se va incalzi si se va opri.
De defectat nu cred ca se defectează, poate dacă e de culoare închisă şi stă numai în soare.
Nu stiu exact daca se defecteaza.da nu cred ca e prea bine sa il tii acolo mai ales pe caldura asta