| Elelena65 a întrebat:

Am cumpărat o rochie acum o lună de la un second-hand și de când am cumpărat-o am observat cand am ajuns acasă că pe dos avea un punct negru, dar nu i-am acordat importanță pentru că pe față nu se vedea și am crezut ca poate fi o pată de vopsea. Rochia am spălat-o dar acel punct negru nu s-a luat.
Zilele acestea i au apărut mamei niște puncte roșii pe spate care seamănă cu mușcăturile de ploșniță și îi provoacă mâncărimi, și ei îi este teamă să nu fi avut rochia ouă de ploșniță pe ea, pentru că are acel punct negru pe dos care seamănă cu excrementele de ploșniță. M am uitat și eu pe net și intr-adevar seamănă puțin, dar dacă acel punct era de la ploșnițe nu s-ar fi luat la spălat? Este posibil să fie de la ploșnițe? Când am atins acel punct de pe rochie pare materialul întărit acolo de aceea am și crezut inițial ca poate fi o pată de vopsea dar acum nu știu ce sa cred. Rochia am luat-o o dată pe mine și nu am avut nicio problema. Să o spăl la o temperatura mai mare? Eu am spalat-o la 30 de grade

2 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Elena...scuze ca întreb pentru confirmare. Pe undeva spuneai că ai 28 de ani? Întrebările tale sunt puțin diferite sa zic așa, legate de haine cu un fir dus, cu o pata de pix, acum cu un punct negru. Nu ți se pare, că acorzi prea multă atenție și temere acestor lucruri pe care majoritatea le trec cu vederea? Nu cred că te putem sfătui aici. Dar mi-ar placea mult sa discutam despre ceva ce ție îți place. Intreaba-ne ceva legat de un hobby pe care îl ai, zic și eu. Numai bine.

| Elelena65 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Hobby ul meu sunt cumpărăturile de haine