| tedi23 a întrebat:

Am nevoie de help
imi place de o fata si ei de mine
amandoi stim de celelat
ce sa fac mai departe (avem both 11 ani)

8 răspunsuri:
| Jadis a răspuns:

Pai la varsta asta nu ve-ti avea o relatie stabila (adica mai pe intelesul tau, una care se bazeaza pe incredere, sprijin, si respect reciproc). La varsta ta o relatie e doar o joaca de copil. Bine, cum vrei, o poti invita la un suc, sau sa mergeti sa va plimbati, mai dicutati si intreab-o daca vrea sa fie cu tine. Oricum nu va dura mult relatia. Nu cred ca sunteti inca pregtiti pentru asta, dar faceti cum vreti. Multa bafta

| CybeRAthlete a răspuns:

Sunteti prea mici. la varsta voastra duceti-va la joaca, fara suparare... Nu poti avea o 'relatie" la 11 ani... si daca incercati voi sa legati ceva, veti consuma faptul, apoi cand veti fi mai mari veti privi cu regret inapoi, gen ce am fost si ce am ajuns, sau mai stiu eu ce.
bafta

| Cronki a răspuns:

Asteapta sa mai cresti, ca pe urma vei sti ce "sa faci mai departe"hee hee
La 11 ani iubirea e curata(pura), nu se pune problema atractiei carnale. Incearca sa petreci cat mai mult timp in preajma ei, si ai sa vibrezi de fericire si emotii. Este ca e frumos sa fii indragostit? Daca vei reusi s'o surprinzi si cu un pupic, vei experimenta o "explozie" se sentimente!

| BruneTTe a răspuns:

La 11 ani ce sa zic, iesiti afara, jucati-va, ajut-o daca are nevoie de ceva.
si apropo, te admir ca vad ca ai inceput cu engleza. unii nu stiu cuvintele astea nici cand sunt adultirolling on the floor

| AlexutuDeiu a răspuns:

Ce altceva?
mai iesi cu iea impreuna pe afara, mai mergeti la un suc.

| 288474 a răspuns:

Pai tEdi 23, ca sa zic asa. combinatii-ceva? doar nu astepti de la ea?

| Mikaaa a răspuns:

Pai ia-o dupa un bloc sau ceva si sarut'o o sa'i placa sigur happy fundita?

| HiperHiv a răspuns:

LoL poate n-ar trebui sa iei in serios. sfatul meu dar eu am 14 ani de 1 an jumate mi-am impus... sa nu mai am nici-o prietena pana la liceu poate si mai tarziu ( mentionez sunt in clasa a 8a ) nu prea mi se pare frumos la varsta asta. doh. si ce vrei sa zici cu " ce sa fac mai departe "? straight face