| alexandrubt13 a întrebat:

Am o intrebare am foarte multi saci cu haine ale sotiei de toate felurile care au fost purtate o data sau de doua ori trei ori sau noi si chiar in stare f buna si scumpe nu doresc sa le donez dar doresc sa le vand la un pret negociabil cat de cat, la fata locului, as dori sau unde se pot da angro am vreo 100 de saci,doresc o sugestie, ma gandeam sa caut un petar la piata de vechituri si sa i le dau pe rand

7 răspunsuri:
| danpopa777 a răspuns:

Iti dau eu 1000 pe toti sacii

Bula
| Bula a răspuns:

Vorbeste cu un magazib 2-nd hand de haine!

| biancaeba a răspuns:

Salut! Dacă vrei să vinzi hainele soției și nu vrei să le donezi, cea mai bună opțiune este Vinted. Avantaje:
• Poți vinde direct persoanelor interesate și ajungi la un public mare care caută haine second-hand.
• Poți posta piese individuale sau loturi și seta prețuri negociabile.
• Platforma oferă protecție pentru vânzător și siguranță la plăți.
• Hainele în stare foarte bună sau de firmă au șanse mari să se vândă rapid și la prețuri bune.

Singurul lucru necesar este să faci poze și să creezi anunțurile, dar merită dacă vrei să obții un preț corect și să vinzi confortabil de acasă.

| WallzRUp a răspuns:

Soția ta are o sută de saci cu gioarse?!
Mamma mia, cam materialistă soția ta!
Se zice că nu e bine să judeci o persoană sau un grup de persoane doar pe baza stereotipurilor, dar când vezi sau auzi de cazuri de genul ăsta, îi cam greu să nu. Dă-o încolo de treabă, de câte haine poate să aibă nevoie o muiere?

| angel6lust a răspuns:

Încearcă pe Olx sau pe Vinted. Poți să pui aici niște poze cu țoalele soției? Poate are chestii faine și văd dacă m-ar interesa ceva.

| Ttttewx a răspuns (pentru danpopa777):

Bine

| Alexhan a răspuns (pentru angel6lust):

Poti sa pui poze?