| lollipopzz a întrebat:

Am o mare problema! Cand intru pe hi5-ul meu, imi arata ca am confirmat prietenia cu alti oameni si imi arata si timpul si eu nu am fost pe mess in ziua respectiva.De exemplu eu intrai acum un sfert de ora pe calculator si cand intrai pe hi5 imi spunea ca acum 50 de minute am confirmat prietenia cu niste persoane. M-am gandit ca cineva imi stie parola, asa ca am schimbat-o si nimeni nu era langa mine sau ceva de genu`. Si cum am spus mai sus imi zicea chestia aia.De ce oare imi apare asa cand eu nu confirm nimic? Pls ajutati-ma si luati in serios.Cine imi va da raspunsuri stupide il voi vota cu "nefolositor" sau "stupid" asa ca nu va bateti joc de mine.

Răspuns Câştigător
| suntpeval a răspuns:

Probabil esti nefericita posesoare a unui keylogger (Google it). Verifica sa nu ai activata optiunea de a confirma automat prietenia cu anumite persoane.
Oricum... Instaleaza-ti un antivirus (sau daca ai unul deja, instaleaza-ti unul ca lumea) si scaneaza-ti tot sistemul, "da cappo al fino". De asemenea iti recomand sa-ti modifici parola conturilor de e-mail pe care le detii. Chiar sa faci asta periodic.

4 răspunsuri:
| DraPraaHaarp a răspuns:

Asa patesc si eu. dar stii ca ai mai trimis cereri d prietenie iar cand persoanele iti da accept iti apare si persoanei care ti-a dat accept si tie...

:*

| AnaaSb a răspuns:

Nu prea stiu ce sa zic, dar poate : aaai vreo problema cu e-mail-ul tau sau cu contul de Hi5, de ex: eu am avut un virus pe calculator si pe mess imi arata ca trimit mereu mesaje la alti pe cand eu nu am trimis la NIMENI mesaje. Probabil raspunsul meu nu iti este de folos ...scz...dar cheama pe cineva sa se uite la kalculatorul tau! Si ar fi mai bine sa dai delete pe contul de Hi5 si e-mail si sa iti faci altele, daca problema continua, atunci ai virus in kalculator! pa! succes!

| Bianca29_9665 a răspuns:

S-ar putea ca aceste persoane sa aiba inchise conturile...sau e din cauza hi5-ului pentru ca mai face unele erori daca iti mai face probleme ii contactezi pe cei de la hi5 si le explici cum sta treabahappyfundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna am vazut intrbarea ta si m-am gandit sat-i dau o mana de ajutor intra pe net da pe google si scrii www.hi5.ro si deshizi o pagina unde scrie la felcum ai scris uh www.hi5.ro si acolo iti dasat-i bagi adresa.de mail si password=parola si dupa ce leai bagat dai login si gata iti inti pa hi5 va rog din suflet ajutati-ma si pe mine am facut un hi5 cu poze cu tot si nu maipot sal deschid rog sinceritate si un raspuns coerent cat mai repede o zi buna ma gasti pe pustoaika_bebe tanke you=multumesc