S-ar putea cel mai probabil să ai un virus care îţi şterge acel fişier. Chiar dacă îl vei restaura, după puţin timp ţi-l va şterge la loc. Deci este o problemă ceva mai complicată. Mai caută pe Google informaţii despre rundll32, poate vei rezolva cumva problema. Sunt foarte multe forumuri pe care s-a mai descutat problema, deci dacă există vreo soluţie, o vei afla. :)
Succes!
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=186252
Si eu am patit dar nu am scapat de eroare doar cand am reinstalat windows-ul sorry mai mult nu cred ca ai putea face mai asteapta si alte raspunsuri
Ai luat vreun virus, poti sa repari chestia prin system restore
start - accesories - system tools - system restore - restorore to an earlier date - si alegi data de acolo. sa zicem cu 2 saptamana in urma sau cand iti aduci tu aminte ca ti-a mers bine, 3 zile - 1 saptamana - 2 saptamana -1 luna vezi tu te descurci ca esti baiat mare, si astepti sa faca system restoru` si iti rezolva problema...
Mersi mult baieti si da sunt baiat mare va multumesc mult de tot si voi incerca cum ai spus tu mariusen daca nu merge voi lua iddea lui vlad daca nici atunci trec direct pe reinstalrea windowsului cum a spus ovidiu si mersi ince odata