| suferinta a întrebat:

Am O problema grava iubesc o fata de 3 ani si dupa 3 ani mi a facut multe si tot cu ea am ramas dupa ke ma si inshelat nu am facut nimic crying doar am plans. si am intrebat-o dc a facut asta! si a 2 zii eram la fel parca nu mi-a facut nimic crying! chiar nu stiu ke sa fac nici eu nu mai pot dormi nu mai pot manka! nu mai stiu ce sa fac parca sa daramat ceru peste mine! desi nu am cu kine vorbii nu stiu ke sa ma mai fac nu pot esi din casa nu pot dormiii! ma gandesc numa la ea! nici nu ma mai kunosc pe mine! nu stiu ke sa zic! am inkercat sa iau antidepresivee dar tot degeaba parca se invarte totu in juru meu si ma simt ca ultimu om! sad nu stiu ke sa mai fac ajutati-ma! ce sa fac! o iubesc si acum dupa ke ma inshelat! dar nu stiu dc crying... vreau sa o uit va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| eusuntconsuelosiiliubescpeyoyo a răspuns:

Du-te si insealo si uh o sa te simti bine :. si oricum trebuie sa treaca timp.si oricum compoartate urat cu eqa. fa-o curva o sa fie uimita si zii ce crezi ca daca team iubit sau te iubesc mai am de gand sa stau cu o tarfa care m-a inselat? nu draguta nai gasit persoana potrivita.si incearca sa iesi mai mult peafara prin disco doar asa o sa uiti. si mai ales incerca sa-ti gasesti un prieten sau o prietena caruia sai povestesti tot o sa dai afara din suferinta iti zic eu.pentru ca daca tii totul in tine e foarte rau:. succes imi pare rau am trecut si eu prin asta deci te inteleg dar cate si cate nu i-am facut eu lu fostul meu si uite ca dumnezeu m-a facut sa-l uit cu timpu numai cau trecut 6 luni.si inca cateodata ma indoiesc ca l-am uitat.acum dumnezeu mi-a dat putearea de a iubi din nou sper sa-mi mearga inainte relatia stau de4 luni cu acest baiat.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog ia un calmant si culcate ca atata ai vorbit ca mie somn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ce fata te place, impreunativa, si arata-i ce a pierdut...(desi tot nu inteleg de ce iti mai place ea daca stii ca tea inselat.)este un sfat de la o fata

| elena7 a răspuns:

Pai daca ai ambitie poti sa o uiti mai bine vorbeste uraat cu ea si comportate cu indiferenta cu ea succes:X