Du-te la politie si ii dai datele tale poza de la tel nr de tel pe care il avemai pe acel telefon si til gasesti ypo am o prietena care tot asa a procedat sin 3 zile l.aiu gasit in casa la o fata care il furase parac maerog succes funda?
Nu prea mai ai nici o sansa. daca l-ai pierdut probabil acum e vandut deja la bisnitari sau cel putin asa as proceda eu daca as gasi un telefon.
Merge si cu politia cum a zis onutza98, dar eu stiu pe cineva care il pierduse si a mers la magazinul firmei de unde l-a luat (ea mersese la Vodafone) pentru ca telefoanele sunt codate si cei de acolo ti-l pot gasi imediat
nrk:*
Ar fi indicat sa te duci la politie. Incearca sa-ti amintesti cand si unde l-ai vazut ultima data deoarece politistilor le-ar fi de ajutor. Ai putea sa pui niste afise(in zona in care l-ai pierdut). Poate l-a gasit cineva.
@onutza98 - sigur numai ea are acel model de telefon... asa pot face si eu o poza cu o carcasa goala, vorbind la ea ca apoi sa dau "telefonul" disparut sa mi'l gaseasca politia... nu merge asa treaba.
@ancutsa : daca ai luat telefonul de nou, pe cutie sau pe garantie ceva acolo trebuie sa gasesti un cod IMEI prin care se poate gasi telefonul, dar aceasta operatiune este foarte scumpa, nu stiu care iti sunt sansele reale de ati gasi telefonul.
bafta
Te-ai gandit sa incerci sa te suni, pe nr tau, si sa-l rogi pe ala/aia sa ti-l restitutie pentru ca ai nevoie de el, l-ai primit cadou, e scump, e saracie si eventual, ca sa-l stimulezi, ii promiti o recompensa simbolica?! - si mai spune-i sa faca un mic efort sa se gandeasca si la cum s-ar simti el daca si-ar pierde telefonul, unde sunt numere essentiale, etc...
Success! - si sa ne spui daca si ce ai rezolvat!
Slabe sanse in Romania sa se poate face ceva. In vara anului 2010, in parcul tineretului mi s-a furat telefonul. Exact la 5 min am sunat, bineinteles era deja scoasa cartela din el. Am fost la politie ( sectia 14 ) cu toate actele originale, si a ramas ca-n pom. In Romania nimeni nu are interesul de a face ceva referitor la mobilele furate. Daca ar fi sa ia la intrebari toti "patronii" de magazine gsm second-hand, va spun eu ca din 1000000 de telefoane scoase la vanzare, 75 % sunt furate. Asa ca... Va spun eu daca se fura din parlament 50 de telefoane, atunci poate se facea ceva. Pana atunci... O parere personala, si un sfat ( valabil si pentru mine ), pe viitor sa fim mai atenti. Stima