Asta da, performanta!
Dai un reset la deget. Sau mai bine lasa, ca isi da el singur. ![]()
Tu ajuta-l sa se refaca, nu-l mai baga oriunde, protejeaza taietura de infectii, ca asta mai iti trebuie acum, sa se si umfle pentru vreo saptamana!
, da pe ea cu solutii, creme (gen Cicatridina), si in cateva zile degetelul tau isi va reaminti parola, pardon, amprenta si il vei putea folosi din nou sa deschizi telefonul.
Deci pana la urma, tot pinul e mai bun decat amprenta. Ca daca ti se taie degetul de tot, ce mai faci? Il imbalsamezi, si umbli cu el dupa tine
?
Si eu am doua asemenea cicatrici, intr-adevar, se vede, si amprenta a fost modificata. Dar au fost taieturi serioase. La tine inteleg ca nu, deci nu trebuie sa te sperii.
Dar, daca telefonul nu va recunoaste, vei vedea dupa vindecarea completa. Daca cumva cel ce a creat softul pentru citirea amprentei s-a gindit si la taieturi cum ai patit tu? Pe mine de multe ori deja tehnologia m-a surprins, am realizat ca pot face ce nici nu imi inchipuiam in unele cazuri.
Iar daca nu va recunoaste, singura solutie e sa cauti pe cineva care sa aiba aceeasi amprenta ca si a ta
. Dar mai bine joci la Loto, ca ai mai mari sanse sa cistigi, decat sa gasesti pe cineva cu amprenta ta
.
Ha, si lumea radea de mine pentru ca am salvat in telefon 5 amprente in caz ca ma tai pe deget si nu-mi recunoase amprenta
Ce performanta, asta e o tentativa.
o tentativa de sport periculos.
pai te chinui sa iti aduci aminte parola, si sa ceri altcuiva sa incerce pentru tine, dar nu e neaparat cu ace'l deget sa faci parola.
daca nu, decat reset. si daca nu ai card, pa pa poze, video-uri (18+) nr de tell daca nu ai salvat pe contul google. si cam atat, nu ai cum altcumva decat daca ai iphon 7 parca, nu stiu daca merge si la alte iphone-uri
Pana la urma mă gândesc ca îmi va trece rana de la deget
Sau, nu te mai gandesti la asta, ca te doare mai tare. si te pui sa faci altceva.
Asta este frt, nu ai ce sa faci daca nu te tratezi, poate si atunci ramane cicatrice
De obicei oamenii pun mai multe degete ca amprenta pentru ca telefonul nu il tii mereu in aceeasi mana, eu de exemplu am cate 3 degete de la fiecare mana, pentru ca o data il deblochez de pe masa, o data il iau cu mana stanga o data cu dreapta
Cum pui mai multe degete?
Pai acolo unde pui amprenta, trebuie sa fie un button, mai adauga ampreta si adaugi