E greu sa til pui pe silentios sau sal inchizi, daca ai alarma la el se va deschide singur cand trebuie sa sune alarma
Este o problema serioasa. Am avut-o si eu la un moment dat, dar dupa ce l-am prins de cateva ori si i-am mancat minutele si l-am amenintat cu politia, s-a linistit. Insa sunt convinsa ca am avut de fapt noroc si se putea mult mai rau, caz in care as fi apelat la politie.
Poti umbla in setarile telofonului ( depinde de tel dar la mine am gasit la setari apel) undeva unde scrie ceva de genu restrictionare apel
Eu stiu... pune telu pe silentips, sau schimba nr sau spune-i sa te lase in pace sau spune-i unui prieten sa-i zica sa nu te mai deranjeze.sau daca te suna cu nr privat seteaza din memoria telefonului,, redirectionare" sau ceva de genu pentru nr privat. sper ca ti-am fost de folos si bafta. sper sa scapi de el.stiu cum ee...
Pai depinde de ce tel ai. eu acum cateva luni am avut un Samsung si aveam o lista de respingeri dar acum mi am luat un LG si nu am asa ceva. asa ca vezi daca ai aceasta optiune in telefon
1.Sa schimbi cartela cu tot cu numar.
2.Sa inchizi telefonul in timpul noptii.
Seteaza telefonul pe ignorare apel daca te suna cu numar daca nu redirectioneaza apelul pe alt numar ca in lumea asta sunt multi prosti si nu au ce face cu minutele si cu timpul liber.
nu uita FUNDA