| Claudia a întrebat:

Am sunat pe cineva cu secret ( eu fiind pe cartela si acea persoana pe abonament )... se poate afla nrul meu?:-s funda! crying cat mai multe detalii big grin

6 răspunsuri:
| Melodramatic a răspuns:

Nu de nicio culoare, de fel si cei de la cosmote sau alte retele de telefonie nu pot sati zica numarul ascuns doar prin politie si din alea mai complicate daca ai avut ceva precum amenintare sau mai rau, peace happy

| victoriapapi a răspuns:

Doamne...cand aud de nr ascuns mi se ridica parul straight face

| robertmcs a răspuns:

Nu poate sa afle decat daca are pe cineva pe la serviciile secrete happy in rest … povesti

| Crissylici0us a răspuns:

Nu iti poate afla numarul. ai avantaj ca esti pe cartela deoarece nu te poate gasi big grin si nu te poate suna. deci nu iti fa nici o grija big grin

| cecilia91 a răspuns:

Se poate afla doar daca persoana pe care ai sunato se duce la Orange, daca e pe Orange, si il cere dar de obicei nu prea dau aia numarul de telefon. am sunat si eu multe persoane cu numar ascuns si nu au aflat.

| spiridus_2093 a răspuns:

Din cate stiu eu dabig grindoar daca merge la Vodafone, da am inteles ca si daca merge la politiebig grinnu stiu exact dar asa am auzit:*nu mai face si u farse daca nu sti ca se poate aflalaughing