| marihen a întrebat:

Am un Sam. Galaxy j5. NU AM POZE, MELODII ȘI NICI APLICAȚII, dar spațiul este plin (8, 00GB)..de ce? Ce aș putea face înafară de a-mi lua un card, pls?

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Ai golit Cosul de Gunoi? (Recycle Bin)

Nici Messenger (Facebook), antivirus, alte asemenea aplicatii pre-instalate sau instalate ulterior cumpararii nu ai?

In acest caz n-ai decat sa-l conectizi la un calculator si vezi ce poti vedea de acolo (chiar si poze, filme, muzica, in foldere ascunse.

Daca nici asta nu ajuta, mergi cu el la un service, sa-l verifice si ei.

Pe nevazute nu stiu ce sa-ti mai recomand in afara de cele spuse anterior.

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Instaleaza intai aplicatia CCleaner si curata toate fisierele temporare ramase in memorie.

Daca nu ajuta, fa resetare de fabrica (trebuie sa se elibereze peste 7Gb memorie).

| marihen explică (pentru Bula):

Nu pot instala nimic deoarece e memoria plina.

| Bula a răspuns (pentru marihen):

Sterge o aplicatie pe care-l poti reinstala mai tarziu, instaleaza si ruleaza CCleaner, iar dupa eliberarea memoriei poti reinstala aplicatia dezinstalata.

Am zis că nu am aplicații, poze, melodii..nimic nu am pe tel

| Bula a răspuns (pentru Bula):

S-a rezolvat enigma? Cum? happy

Am instalat aplicația aia, tyyyyy

| Bula a răspuns (pentru marihen):

Ai golit Cosul de Gunoi? (Recycle Bin)

Nici Messenger (Facebook), antivirus, alte asemenea aplicatii pre-instalate sau instalate ulterior cumpararii nu ai?

In acest caz n-ai decat sa-l conectizi la un calculator si vezi ce poti vedea de acolo (chiar si poze, filme, muzica, in foldere ascunse.

Daca nici asta nu ajuta, mergi cu el la un service, sa-l verifice si ei.

Pe nevazute nu stiu ce sa-ti mai recomand in afara de cele spuse anterior.

| Roxin a răspuns:

Buna!

Incearca o resetare din fabrica.
Daca nici asa, o reinstalare de Android.

| marihen explică (pentru Roxin):

Vaiiiiiiiii

| Roxin a răspuns (pentru marihen):

Cu reinstalarea te pot ajuta eu. Resetarea o poti face tu.

| RaduMihaiRadu a răspuns:

Ia de pe Google Play CLEAN MASTER LITE, da-i o scanare si vezi ce si cum. Daca nu ai rezolvat, factory reset. Ar fi bine sa dai un clear cache la aplicatii sau chiar sa le reinstalezi

| AnonimFaraPereche a răspuns:

Verifica in setari la starea memoriei ce ocupa mai exact memoria. S-ar putea să fie diferite sisteme care face androidul sa functioneze sau poate ai aplicatii descarcate fie de tine fie din telefon aplicatii prestabile.

| marihen explică (pentru AnonimFaraPereche):

Deci, la spațiu utilizat la aplicații aparecă am 2, 22GB consumat, dar la memorie dispozitiv apare că 7, 66GB, nu înțeleg

| TonyGTO a răspuns:

Incearca sa golesti memoria cache banuiesc ca stii cum daca nu merge nici asa reseteaza-l