| Morf4Ar a întrebat:

Are ceva daca am mai multi antivirusi in pc (am 2) pc=calculator dau funda pentru cel imi bun si sincer raspuns(daca nu stiti nu raspundeti)

5 răspunsuri:
| RoxyKaRoxana a răspuns:

Nu, ba dimpotriva e bine sa ai mai multi, deoarece esti protejat mai bine si iti poti salva pc-ul mai usor de la orice virusare, fiindca va fi detectata.
( eu de ex, am 3 antivirusi si de curand am primit un mail virusat, dar in 2-3 secunde am fost avertizata. 0

Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu folosi mai mult de un antivirus. Se vor "ciocni" intre ei si fiecare il v-a recunoaste ca virus pe celalat. Astfel vor incerca sa se elimine reciproc provocand daune PC- ului. Eu zic sa ii dezinstalezi pe ambi (deoarece au fost slabiti reciproc si nu mai prezinta rezistenta 100%) si sa instalezi unu singur. El te va proteja foarte bine de virusii la care iti supui calculatorul.
Mai mentionez un lucru; acela ca in caz ca ai descarcat un joc de pe internet antivirusul iti v-a citi Crack-ul ca virus.
Sper ca te-am ajutat. Succes in continuare!

| oanamk22 a răspuns:

Eu tocmai am depistat 17 virusi ierirolling on the floor

bagati un anti virus daca nu risti sa ti se miste pcu aiurea raustraight face

nu-i mare chestie...de ce sa stai cu aia in pc cand poti sai distrugihee hee

| jonny_2743 a răspuns:

Pai un are o memorie oarecare. daca pc tau este slabutz, o sa iti incetineasca foarte mult calculatorul pe deasupra o sa iti scada putin din RAMI...Eu am un pc destul de performat, ultimul ragnet, dar te sfatuiesc sa dezinstalezi un antivirus si sa il lasi doar pe cel care functioneaza perfect... daca vrei asa ca bonus iti spun si un antivirus bun si gratis ar fi AVAST.astept fundita

| morethaninmyheadd a răspuns:

De obicei merge mai greu pc, in rest...nu cred ca mai sunt alte probleme