Nu.nu e ultima editie.este semifinala.va iesi numai o singura pereche din cele 3 ramase in concurs.vinerea viitoare va fi finala.
Da, este ultima editie, realizatorii emisiunii intentioneaza sa se retraga in plina glorie.
Nu.Azi este semifinala si finala. Dar mai e o editie(editia pentru cea mai populara echipa) fundita?
Nu stiu sigur, dar daca va fi ca data trecuta(sezonul 8), e ultima editie din sezonul actual(9). Dansez pentru tine, in schimb, nu cred ca se va opri la sezonul 9(dupa cum se speculeaza). Ba chiar e posibil(nu sigur) sa urmeze o noua Liga a invingatorilor cu cei mai buni concurenti ai sezoanelor 6-9.
Salut. Nu! Nu este ultima ediţie. În seara asta va avea loc Semifinala, săptămâna viitoare duelul dintre 2 perechi, iar cealaltă săptămână finala. Sunt curioasă de cine va câştiga. Tu cine crezi ca va obţine Trofeul Viselor?
Nu nu este ultima editie.Probabil dupa incheierea competitiei vor mai exista emisiuni ca un fel de gale.
@ grennish, eu si BatMan iti multumim pentru votul "stupid" si te rugam sa iti motivezi gestul.
anonim_4396 întreabă:
Anca_6939 întreabă: