| spi a întrebat:

.am dat comanda pe okazii de un tricou dar nu am ridicat coeltul deoarece a trebuit sa plec urgent pentru cateva zile din localitate..si am primit mesajul:Cerere returnare comision pentru produs
În urma tranzacţiei pentru produsul din data 2012-08-11 utilizatorul a cerut returnarea comisionului retras de sistem. utilizatorul spune că tranzacţia nu s-a finalizat, pentru că tu nu ai ridicat coletul trimis de către acesta.
Pentru a rezolva această situaţie, te rugăm ca În cel mult 7 zile lucrătoare de la primirea acestui mesaj să ne dai mai multe informaţii despre modul În care s-a desfăŞurat această tranzacţie. Dă click aici.
Eventuala returnare a comisionului nu va afecta din punct de vedere financiar contul tău de utilizator.ce ar trebui sa fac? stiu ca nu e normal dar nu vreau sa platesc si chiar imi pare rau ca nu l-am putut lua..imi poate face ceva?

4 răspunsuri:
| Amilik a răspuns:

Daca ai plecat din localitate trebuia sa ii timiti vanzatorului un mail prin care sa il anunti ca nu vei putea ridica coletul. Posta Romana iti retine 5 zile coletul dupa care il returneaza. Nu cred ca in 5 zile nu ai avut timp sa iei legatura cu vanzatorul. Din cauza ca acesta te considera neserios a cerut ca plata comisionului sa o faci tu. Daca nu revii cu un raspuns utilizatorul poate cere adminilor de la ocazii.ro sa iti inchida contul. Sfatul meu este sa iei legatura cu utilizatorul si sa iti ceri scuze, poate asa se rezolva problema.

| iKivy a răspuns:

Nu big grin daca te intorci in 7 zile in localitate nu ai niciun stres big grin daca nu. merge inapoi si il comanzi iar big grin Funda?

| spi explică (pentru iKivy):

Ma refeream daca ma pune sa platesc ceva? sau imi vine vreo citatie acasa.

| iKivy a răspuns (pentru spi):

Nu-ti vine nimic. big grin