| MPL98 a întrebat:

Am un router netis wf2412 și am uitat parola. Pe ce buton dau să îl resetez (este un buton în spate WSP și unul pe care il poti apăsa doar fu un ac "Default". După ce îl resetez cum îi pun eu o parolă, cum îl configurez?

4 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

In acel orificiu introduci nu un ac ci o mina de pix. apesi timp de 5 secunde si o sa vezi ca routerul se restarteaza. o sa revina la configuratia fabricantului iar parola trebuie sa o ai pe acea eticheta ce e lipita pe partea inferioara a routerului.

| HadesSs a răspuns:

Dupa ce il resetezi cu un ac, trebuie sa il conectezi la un pc, introduci intr-un browser 192.168.1.1,iar userul si parola le ai scrise pe spatele routerului de obicei.
Pentru a-l configura ai nevoie de contractul de la retea de net(exemplu RDS) unde ai un user si o parola pentru a configura reteaua de net.

| Jenescu_Ionut_1983 a răspuns:

Router-ul se poate reseta de la butonul infundat (cel care se poate apasa doar cu un ac/scobitoare/pix/agrafa, preferabil sa nu folosesti acul). Se tine apasat timp de 30 de secunde. Ca sa il configurezi, te rog urmeaza pasii din manual: http://www.netis-systems.com.tw/......0v1.1.pdf. E prea mult de explicat.

| petru12343 a răspuns:

Cum pot sa-i schimb parola