| Roxy1993 a întrebat:

astazi am intrat pe facebook si cand dau sa ma uit la pozele cuiva nu-mi mai apare asa cum imi apareau inainte, as putea sa fac ceva sa se vada ca si inainte? Mai exact inainte se vedeau pozele normal, ca si pe hi5, acum se vad ciudat, nu-mi place deloc.Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apasa F5 merge si mie mi-a dat dureri d cap

7 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Ma tem ca nu se poate face nimic...

| Aishaa a răspuns:

Buna,cred ca te referi la faptul ca daca pui cursorul pe poza ti-o arata marita. Acest fapt cred ca e inevitabil, deoarece nu imi amintesc sa mi se fi cerut permisiunea sau altceva.Nu ai ce face,doar sa te obisnuiesti.Da mai multe detalii, acum ceva vreme s-a actualizat facebook-ul si atunci te-a intrebat daca vrei sa treci la noul profil, daca nu ai intrat de mult poate de asta e.

| CFuNky a răspuns:

Pai, am cerut multi dintre noi schimbari pe FaceBook dintre care fac si eu parte. Ca urmare a cererilor noastre ne-a schimbat modul de vizualizare a VideoClipurilor si a Pozelor de pe aceasta retea.

Ca sa schimbi nu poti sa faci nimic.
Iti sugerez sa te acomodezi cu acest fel de vizualizare de la acest nou Update a FaceBook-ului.

Daca te-am ajutat te rog sa-mi dai si mie o fundita.

P.S. Ca urmare a raspunsului meu spus intr-un cuvant nu ii poti face nimic acum.

| daNNusa a răspuns:

Si eu am patit asta.mi.am intrebat prietenii si rudele ce s-a intamplat,si ei spun ca au profilul de facebook la fel straight face normal, ca si cum nu s-a intamplat nimic! daca cumva aflii, te rog da-mi add la danutza_frumusika_2008 :*

| punctuletz_8585 a răspuns:

Nu te speria.asa e si la minehappy

| punctuletz_8585 a răspuns:

Dar si-a revenitbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apasa F5