| andre3a_6862 a întrebat:

Azi al scoala profesorul a vrut sa imi ia telefonul[la noi in scoala nu avem voie cu telefoane, pentru ca un colpil lo filmat pe un prof...] eu am nevoie de tel! si i-am spus ca telu este al tatalui meu[bineinteles ca am mintit!] mi lo dat si o spus sa il aduc maine iar la scoala, si sa vorbim cu diriginta! si nu o sa mi-l mai dea pana la sfarsitul anului!

El ii foarte nervos de felul lui si neo intrebat cat ii ceasul si noi i-am sp ca nu stim si acum el face ca ce dracu nimeni nu are un telefon la el [deci mi se pare nu stiu putin ciudat sa mi-l ia asa, sau poate o sp asta doar sa vada daca avem tel,,, si sa ni le ia!

nu stiu.cum am mai spus eu am nevoie de tel: si nu stiu cum sa fac sa mi-l dea ce sa-i spun. sad :?

Răspuns Câştigător
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Eu as face un scandal de zile mari.In primul rand nu e proprietatea lui asta sa-i intre bine in cap si directorului e bunul tau pentru asta ii poti da in judecata ok ei au citit regulamentul la inceputul anului dar nu cred ca tea pus sa semnezi ceva. Poti sa-i spui verde in fata

13 răspunsuri:
| Miina a răspuns:

Buna.
Nu poti decat daca merg parintii tai la scoala.
Spune-le ce le-ai spus si aici ca v-a spus ca nu aveti tel. si v-a intrebat ca e ceasul' si sper ca asa sa ti-l dea.

ps: vorbeste cu parintele cel mai indulgent[cel imi bunwinking]
Sper ca te-am ajutatbatting eyelashes
paa:*

| Sisi0748 a răspuns:

Spune-i sa-ti arate regulametul scolii si daca in regulament nu scrie de telefoanele mobile ca se pot confisca at ii zici ca nu are nici un drept sa ti-l iawinking

| bossul_4086 a răspuns:

Cereti scuze si promite ca nu se va mai repeta. ar trebui sa te ierte si sa til dea inapoi

| whatevernvm a răspuns:

In primul rand sa fi mai atenta la orele de lb romana ca sa scrii corect pentru ca ai numeroase greseli de ortografiehappy

O sa ti-l dea inapoi, vor doar sa te sperie stai linistitahappy Si noua ne faceau profesorii la fel la inceputhappy

| JahBless a răspuns:

Daca regulamentul scolii spune ca nu ai voie cu telefon atunci nu ai ce face.e dreptul si obligatia lui sa ti-l ia.dar daca nu spune despre asta in regulament poti veni si cu 10 telefoane si sa le tii pe banca ca nu are voie sa ti le ia.mai poti sa iei putina atitudine si sa il refuzi dar asa risti scaderea notei la purtare. daca nu reusesti cu nici una din variante incearca sa te pui bine pe langa el si roaga-l frumos sa ti-l dea.

| rapper_8029 a răspuns:

Ei cutitu la scoala si spune-i sa-ti dea telefonul daca nu il tai big grinbig grinbig grin

| culy a răspuns:

Spune-i ca te suna cineva, o matusa din strainatate, iubitula tau, un unchi...
Si mai inventezi u ceva pe acolowinking
La noi la scoala nu e voie cu tel dar avem profesoare frt bunebig grin

| mgtow a răspuns:

Vorbeste cu parintii sa vina la scoala si sa il ceara inapoi.

| MiiMii a răspuns:

Vorbeste cu parintii.si spune-le sa mearga la scoala sa-ti ia telefonul, pentru ca lor sigur il vor da tongue ca nu au ei ce face cu el rolling on the floor.sau a zis asa doar la nervi si atat happy puup :*

| ΌѵєяТᴴéRąÌnbõW a răspuns:

Buna!
Uite, multi dintre noi avem unii profesori mai dificili.Tu trebuie doar sa stii cum sa il abordezi pe acel profesor. Poti sa ii ceri scuze.Si sa ii spui ca nu se va mai intampla. Poate, pana la urma i se va face mila de tine.
Daca acest profesor nu intelege chiar deloc si nu vrea sa ti-l dea sub nici o forma...ai putea discuta cu diriginta ta, si sa ii spui si ei ca nu o sa mai umbli cu el in ora, si ca a fost o greseala ca l-ai avut.spune-i ca ai foarte mare nevoie de el. Poate asa te va intelege... Daca chiar vrei sa nu se mai repete aceasta intamplare, asigura-te ca telefonul tau este ascuns pe undeva prin ghiozdan si atunci cand vrei sa vb de pe el ascunde-te in baie, sau oriunde.soooo.~take care~
Sper ca te-am ajutat:*
Succes!
Fundita?love struck

| Chrysk2 a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai sa vorbeasca cu profesorul si o sa ti-l dea happy
Am avut un coleg la care i l-a luat si nu i l-a dat decat peste vreo 15 zile happy, nu a vorbit cu parintii pentru ca mai avea telefoanewinking

| unknownn a răspuns:

Parca am fi pe timpul lui Ceausescu! E democratie, n-am voie sa vin la scl cu telefonul? Doar nu e o arma

| qwertyz a răspuns:

Zii ca ii miroase gura laughing
Si daca nu iti da telefonul spuii la toata clasalaughing