| Antonia90 a întrebat:

happy
Cum pot face sa beau mai multa apa? laughing. Pentru ca eu nu prea beau apastraight face
Nu stiu de ce.
O zi buna! happy

Răspuns Câştigător
| Nic0L a răspuns:

laughingasa am patit si eu. de exemplu acum esti in vacanta stai la pc. la tv. umple o sticla de apa de 1 L. si pune-o langa tine si chiar daca nu poti sa bei mai iei cate o gura 2 3 ca sa termini sticla bea 3 stikle pe zi si o sa te simti foarte binehappy la inceput primele 3 zile o sa fie mai aiurea. dar apoi o sa iti ceara organismul crede-ma:*:*

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| allleeeee a răspuns:

Fa sporturi care te solicita sa bei apa.
Nu prea ai ce sa faci.Sau poti sa bei ca pe suc cu paiullaughing.
Si trebuie sa te ambitionezi.

| cornel a răspuns:

Mananca sarathappy

| xSoaked a răspuns:

Simplu. trebuie doar sa bei apa! torni in pahar, bei direct din sticla. faci cum vrei, important e sa iti amintesti. si nu bea apa doar cand ti-e sete. cunosc problema, nici eu nu o am cu apa laughing

| Diiiiiia a răspuns:

Fa cat mai mult sport sau mananca multe alimente care iti provoaca setea.Astel vei putea bea multa apa:-))
Sper ca te-am ajutat
funda?blushingblushing
blushingblushing

| dddddadada a răspuns:

laughing sa bei in portiuni mici, nu te pui sa bei 2 litri de apa dintr-o data.
bei 2-3 paharele pe ora si daca nu tie sete. happy

| Aries90 a răspuns:

Eu tin mereu o sticla cu apa langa mine, in camera. Din cand in cand, beau din ea. Si asa te obisnuiesti. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tub introdus in stomac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu reuseam sa beau 2 l pe zi, dar mi-am luat o sticla de 0, 5 si o tin mereu langa mine.se goleste mult mai rapid si sunt fericita cand stiu ca mai am 3 sticle de bauthappy si tot scad... ce ma deranjeaza este ca trebuie sa pazesc wc-ulsad

| Frrramboise a răspuns:

Deja mi s-a facut sete laughing ma duc sa imi umplu o sticla cu apa... fa si tu ca mine, ne vom obisnui amandoua!laughing

| thelastc a răspuns:

Pai. fa efort. plimbate pe afara ...ca o sa ti se faca sete repedehappy

| mamarutza1 a răspuns:

Incearca sa mananci ceva putin mai sarat sau mai dulce ca de obicei si o sa ti se faca sete! dar nici foarte dulce nici foarte sarat. ceva potrivit...