Este o diferență între a nu te putea loga, sau a nu putea accesa Facebook.
Prima situație depinde de factori externi, la care e posibil să nu fii în control, iar a doua situație depinde de internet/router.
1. De-logheaza-te din conexiunea la router (pe dispozitivul tau).
2. La noua logare, inroduce parola si BIFEAZA CASUTA "Tine-ma logat /memoreaza conexiunea", dupa care apasa butonul "Conectare"!
Treaba-i simpla, compania ta de internet iti gazduieste cate un IP dinamic de fiecare daca cand se reseteaza router-ul, mai pe romaneste IP-ul tau se schimba o data ce scoti si bagi inapoi router-ul in priza, nu se poate face nimic pentru treaba asta, singura solutie este sa iei Facebook pe telefon si sa ramai logata pe cont
Incearca sa ii spui sotului tau sa nu mai inchida router ul ca ai si tu nevoie de net. Cand vrea sa inchida aceesul copiilor sa deconecteze tabletele lor din setarile router-ului
1. Nici eu nu am nevoie de net NOAPTEA!
2. Unde, invata-ne, cum se pot deconecta doar anumite chestii de pe router. Ca a a doua zi sa le reconectam.
Daca are acces la setarile router ului poate alege el ce dispozitive sa deconecteze si poate sa faca asta in fiecare seara. Nu e complicat, eu nu pot sa zic exact ce setari sa faca pentru ca nu stiu ce router aveti, nu stiu toate detaliile voastre tehnice, dar nu e greu sa gaseasca o setare