Te-ai gandit ca nu-ti da rezultate bune ca nu pui intrebarea corecta? Ai vazut vreodata vreun magazin fizic sau online care se cheama: Magazin de Electronice? Nu cred! Tocmai din cauza asta nu primesti rezultate bune! Trebuie sa pui nume care exista sau crezi ca exista si atunci va gasi! Daca nu gaseste, formulezi intrebarea/numele pana va gasi ce cauti! De exemplu: Magazine IT! Magazine Electronice erau pe timpul lui ceausescu...
Retine: Atunci iti da rezultate care nu au nici o legatura cu cautarea ta cand nu gaseste absolut nimic din ce ai intrebat!
Ca atunci cand eu le spun unora pe aici ca nu scriu corect romaneste in Google translate. Merci.
Dar da, am vazut deasupra unor usi de mari magazine (in Bucuresti, Timisora, Cluuuuj) firme pe care scria "Electronice". Numa' luna trecuta.
Iar eu am scurtat intrebarea, nu am insirat toate variantele puse. Ca am scris si foto-video, laptopuri.
Si ca sa raspund la intrebare: providerilor de internet din Romania nu le pasa ce websiteuri vizitezi si din ce tari.
Nu mai exista Chrome si Edge actualizate pentru Windows XP, Vista, 7, 8 si 8.1. Deci browserul va fi infectat imediat ce accesezi un website dubios.
RObotzi întreabă: