In ceea ce priveste analizele pot sa zic ca se fac in scoala(eu asa le-am facut)si acolo ii vei spune asistentei de alergia ta si poate nu iti va face, acum depinde de ceea ce considera ca este mai bine. incearca sa nu iti faci griji ca totul va fi bine, chiar daca iti va face vaccinul vei avea reactiile specifice doar cateva zile si iti va trece.bafta!
Pai...trebuie sa te anunte de la scoala. sunt sigura de asta. eu ma duc luni impreuna cu mama.
Uite iti voi scrie ce am primit eu de la scoala
17-24 iunie 2010 te duci cu parinti la scoala sa completezi voptiunile pentru liceu (completarea fiselor de inscrere)
17-25 inuie 2010 Intrudcerea in baza de date computerizata a datelor din sisa de inscrere
18-26 iunie 2010 Verficarea de catre parinti si candidati a fiselor editate de calucaltor, corectarea greselilor in baza de date computerizata
28 iunie 2010 Termenul limita pentru trasmiterea bazei de date
29 iunie 2010 Transmiterea bazei de date de la centrele de inscriere a fiselo de optiuni Bucuresti la centrul national de admitere
30 iunie 2010 Verificare si corectarea bazelor de date de catre Comisia Nationala de amitere
1 iulie 2010 Corectarea greselilor
2 iule 2010 Repartizarea computerizata
3 iulie 2010 Afisarea In scolaa lista cu absolventii reaprtizatizati
5 iulie afisarea de catre fiecare liceu elevi repartizati in acea unitate!
Sper sa te ajute
Mai sunt cateva greseli deoarece m-am grabit