| Fisstic a întrebat:

Mama mea vrea sa se inscrie la "Schimb de mama" dar nu stiu cum sa procedez. Unde sa intru si sa o inscriu.Cine imi da cateva informatii utile?

Răspuns Câştigător
| kaBooMx a răspuns:

Http://www.primatv.ro/emisiuni/schimb-de-mame/despre-emisiune.html

E acolo un numar de telefon si o adresa de mail. Funda?

12 răspunsuri:
| Deniisze a răspuns:

Gasesti informatii pe primatv.ro

| Millanteria a răspuns:

Emisiunea "Schimb de mame" de pe Prima Tv se bucura de un succes doarece prezinta viata unor familii diferite care incearca sa se schimbe sau sa vada cum se comporta alte familii, ce obiceiuri si cum se desfasoara viata in familie la alte persoane. Este un reality-show bun pe care il urmaresc si eu de cativa ani. O mamica dintr-o familie se duce in alta familie si incearca sa se adapteze la conditiile familiei de schimb. Uneori apar si conflicte si ies la iveala probleme grave si lipsuri pe care acestia le duc.

Pentru inscrieri
Tel. 031.228. 1339; 0727.224.974
e-mail: schimbdemame@paprika-latino.com
Mai multe detalii despre emisiune gasiti pe primatv

| EuSiCuMine a răspuns:

Emisiunea promite cele mai inedite şi amuzante întâmplări. De ce? Pentru că are ca personaje principale doua "mame de familie".

Adică femei căsătorite, cu copii, soţ şi, eventual, animale de casă, care îşi schimbă locurile şi îşi lasă fericirea căminului pe mâna alteia.

Şi asta fără să ştie cum este cea care le va lua locul sau măcar în ce oraş se află familia pe care o va adopta.

Experimentul se va desfăşura timp de şapte zile, iar cele mai intense momente vor fi aduse telespectatorilor în fiecare duminică seara, de la ora 20.30.
Va puteti inscrie la "Schimb de mame" la numerele: 021 310 52 22 sau 0727 224 974.
Eu zic ca poate fi chiar distractivtongue Eu chiar as incerca asta daca as avea ocazia :*

| hiphopbeatz a răspuns:

Informatii utile: show-ul este regizat, este fake.

| TheExpert01 a răspuns:

Uite aici si suni al nr ala funda plzzz http://www.primatv.ro/emisiuni/schimb-de-mame/despre-emisiune.html sau macar voturi inteligent sau folositor

| claudiua a răspuns:

Buna! De aici te poti inscrie, Tel. 031/ 228. 1339 si 0727.224.974
e-mail: schimbdemame@paprika-latino.com, eu zic sa suni la ei pentru a vedea reguli de participare, conditi etc. Auzi, daca apari la TV sa ne spui si noua sa iti votam mama, ca?

| whatevernvm a răspuns:

Http://www.primatv.ro/emisiuni/schimb-de-mame/despre-emisiune.html

De memorat partea asta:
Daca vrei sa participi si tu la emisiune, te poti inscrie astfel:
INSCRIERI:
Tel. 031/ 228. 1339 si 0727.224.974

La telefon poate cere mai multe informatii:)

Multa bafta!

| OhFuckIForgotMyNameAgain a răspuns:

La sfarsitul emisiunii apar 2 numere de telefon pentru inscrieri. happy

| NutellaIsMyDrug a răspuns:

Buna!
Daca vrei sa participi si tu la emisiune, te poti inscrie astfel:
INSCRIERI:
Tel. 031/ 228. 1339 si 0727.224.974
Daca esti nedumerita intra aici:http://www.primatv.ro/emisiuni/schimb-de-mame/despre-emisiune.html

Sper sa te vad la emisiune cat mai curand!
Succes!

| kessu a răspuns:

Primatv.ro sau te uiti al emisiune la sfarsit ca dau nr lorhappy

| qMisaki a răspuns:

Http://www.primatv.ro/emisiuni/schimb-de-mame.html
Inceraca aici! Dar personajele sunt fictive!

| 37celsius a răspuns:

Înscrierile se fac la adresa de e-mail: schimbdemame@paprika-latino.com sau la numerele de telefon: 031/228. 1339 si 0727.224.974

http://www.primatv.ro/......-mame.html