| Error4044 a întrebat:

Mi-am cumparat un router TP-LINK, l-am pus in priza si l-am conectat la net (de la rds), pana aici a fost totul bine, dar cand sa folosesc netul de pe telefon prin wifi, nu merge ( unitatea pc-ului e arsa si nu pot umbla pe ea) Routerul ma primeste pentru conetare, dar netul nema...Ce pot face ca sa-mi mearga netul?

6 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Trebuie setat pe PC. Daca n-ai repara-l! https://cristianls.ro/......ess-wi-fi/

| mihai69 a răspuns:

Router-ul trebuie setat. Dacă îl poți seta pe wireless, te-ai scos - pui în browserul de pe telefon adresa IP a paginii de setări a router-ului și acolo pui datele de conectare la internet oferite de provider-ul tău. Dacă nu merge, trebuie să-l duci la un prieten care are un PC funcțional și-l setezi acolo. Citește manualul! Ai acolo exact pașii de urmat.

| dannyel86 a răspuns:

Router-ul nu se configureaza automat, prin simpla conectare. Trebuie legat la un pc sau laptop pentru a-i modifica setarile, astfel incat sa recunoasca datele de logare a furnizorului de internet. Urmezi instructiunile producatorului si/sau companiei de internet si activezi netul pe router.

| Divy a răspuns:

Bună,
Uite o metodă de a seta routerul chiar dacă l-ai conectat la unitate și nu poți aprinde calculatorul, ceea ce trebuie să faci e să intri de pe laptop sau telefon pe adresa ip scrisă pe spatele routerului (gen 192.168.0.1) acolo trebuie să intri cu utilizatorul și parola înscrise tot pe spatele routerului (de obicei ambele sunt admin).
Din meniu selectezi network și acolo setezi tipul conexiuni (conection type) pentru RCS-RDS e PPPoE și username--ul și parola penntru conexiunea de internet foaia aia care are inițiala județului ex BV9897 și parola tot cu numere și gata ai finalizat conexiunea rămâne doar să te conectezi.
Pentru a realiza ce ți-am spus nu ai nevoie de internet.

| jocker007 a răspuns:

Trebuie instalat driverul la router.