anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU! Am o intrebare...stiu ca se poate calatori cu buletinul in Europa. Dar se poate daca am sub 18 ani? happy
multumesc.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Un minor care are carte de identitate poate calatori cu ea in tarile UE, daca parintii si-au dat acordul ca el sa plece in strainatate, printr-o declaratie notariala autentica, in care au indicat si un insotitor major. Numai bine!

Apache
| Apache a răspuns:

Chiar daca ai buletin sau pasaport iti tr o procura semnata de ambii parinti pentru a putea calatori

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu poti iesi din tara daca nu ai 18 ani indiferent ca vrei sa mergi in Europa sau oriunde in lume decat insotit de o persoana adulta.Bafta!

| Nicoleta a răspuns:

Daca ai sub 18 ani, ai nevoie de un insotitor major. Daca calatoresti singura si nu ai insotitor, cei de la compania cu care pleci iti pot da ca insotitor unul din soferi. Unele companii nu accepta deloc sa calatoresti fara un adult.

| FucktheSystem a răspuns:

Se poate. De exemplu vara asta merg in londra in speranta ca vor canta Green Day, iar mama si tata nu vor sa vina asa ca o sa merg al cineva de acolo, dar pentru asta mama si tata trebuie sa se duca la notar si sa faca acte ca sunt de acord sa zbor singura cu avionul si ca merg la o persoana de incredere si persoana aia trebuie sa isi faca cazier. E complicat sa mergi singur in europa dar se poate.

| yonela_3975 a răspuns:

Da se poate

| kyrky a răspuns:

Doar cu procuratura...adica semnatura de la parinti.winking

| Obsolete a răspuns:

Da se poate pentru ca un prieten de al meu are 10 ani si a calatorit in spania pentru ca sia facut un pasaport pentru copii. Terog frumos sa imi dai fun dita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti trebuie acordul ambilor parinti! happy