| lullaby57657 a întrebat:

Sunt la dans sportiv si nu cred ca am ureche muzicala, si as vrea sa va intreb ce pot face ca sa am ureche muzicala.Plase.Funda+Vot.

Răspuns Câştigător
| AngelaZero a răspuns:

Incearca sa asculti melodii si sa tii ritmu cu palma pe masa sau sa dai din cap. in fond, despre asta e dansul, sa cazi pe beat. sper sa te ajute cu ceva happy btw, happy v-day

10 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci. Cu "urechea muzicala" te nasti sau nu. Nu e vina ta ca nu o ai. Mai sunt milioane ca tine.
Din pacate, neavand ureche muzicala, dansul sportiv devine pierdere de timp; nu vei putea sa faci performanta in domenii in care muzica este esentiala.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Daca vorbim de ureche muzicala, vorbim ca despre un dar de la Dumnezeu. Pentru ca asa ne nastem, cu inclinatii spre un anumit domeniu pe care intamplator in timp le descoperim.

| Cher22 a răspuns:

SA asculti multa muzica linistitoare. incet in surdina. sa incerci sa bati ritmul ( la muzica mai ' galaghiosa ' happy ). Sa te apuci de dansuri populare sau de canto [ dansurile populare ajuta FOARTE mult ]. Altfel nu mai stiu sper ca ti-am fost de ajutor...o funda plss?

| addme a răspuns:

Unchiul meu preda dans sportiv de ani buni, are perechi campioane, perechi foarte bune! De curiozitate l-am intrebat daca se poate realiza ceva in dans daca nu ai ureche muzicala! Din fericire acest aspect se poate rezolva cu exercitiu, deoarece ritmul si bataile in dansul sportiv sunt aceleasi pentru fiecare dans in parte (ex: nu exista Ritm de cha cha cu batai diferite sau la vals vienez cu mai mult sau mai putin de 3 timpi)
Asadar pentru cei care considera ca nu se poate dansa daca nu ai ureche muzicala, este o mare greseala! Se poate asculta muzica de dans sportiv si in foarte scurt timp urechea se va obisnui cu ritmurile specifice fara probleme!

| Ramonish a răspuns:

Ia-ti prof de canto.

| angela89 a răspuns:

Nu stiu daca poti face ceva ca sa ai ureche muzicala.
trebuie sa incerci sa simti ritmul.

| ღRαmøOoღ a răspuns:

Nu ai ce sa facii...cu asta te nasti

| ღRαmøOoღ a răspuns:

Dar ar merge daca ai asculta multa muzica

| euzictutaci a răspuns:

Buna! Si eu fac dans sportiv, acum sunt in clasa E, si am avut aceeasi problema ca tine! big grin
Tot ce a fost de facut in cazul meu: am incercat sa ascult acasa cat mai multa muzica de dans sportiv si sa numar pe ea si astfel am reusit! big grin
pup :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"hannahmontana9".se vede ca n-ai ureche muzicala...