Bine ai venit printre noi!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "Multumesc". In acest fel ii multumesti celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu.
Succes! Numai bine!
P.S. Citeste si Intrebarile frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente . Sigur, vei gasi multe raspunsuri si aici.
Citeste raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE si o sa afli aproape tot ce te intereseaza despre TPU. Funda este un insemn care se acorda, de cel care a pus o intrebare, celui mai bun si folositor raspuns la acea intrebare(ori pe care el il considera asa), multumind in acest fel celui care l-a ajutat. Funda apare in dreptul fiecarui raspuns si se acorda dand clic pe ea si apoi confirmand acordarea. La o intrebare se poate da o singura funda, asa ca nu trebuie sa te grabesti s-o acorzi, asteapta sa ai mai multe raspunsuri, ca sa poti face comparatie si sa-l alegi pe cel mai bun. Numai bine!
La oricare intrebare pe care o pui tu alegi cel mai convenabil raspuns si il premiezi cu o funda.
Funda... e ca un fel de multumire
ca si o apreciere
pentru raspuns
si se afla in dreapta jos unde se termina rasp
deci imi dai?
Cand pui o intrebare depinde cum o crezi...
si daca ti se pare un raspuns foarte bun ii poti da o panglica pe care multi utilizatori ai site-ului o numesc funda si iti trebuie ca sa fi un utilizator mai cunoscut sau asa ceva nu prea stiu ca nu am mai fost logata de mult timp
Cand primesti funda inseamna ca raspunsul tau a fost apreciat si corect. printr-un numar mare de fundite devii expert TPU(adica esti destept/a)!
Poi funda e atunci cand pui o intrebare si unul din raspunsurile pe care le primesti si iti place poti ca oferi o funda. Funda este in partea de jos al chenarului cu raspunsul.
Sper ca te-am ajutat.
elysya întreabă: