Hey:*
Este foarte ok sa plangi.Cum s-a mai spus aici, incearca sa iti petreci mai mult timp cu ea inainte sa plece, iar in timpul in care e plecata vorbeste cu ea cat mai des, dar incearca sa iti ocupi si timpul cu ceva- scoala, hobby-uri etc. Iti va fi mult mai usor...
Mama a inceput sa plece dincolo cand avem 8 ani si in primii ani si eu eram la fel ca tine. O sa vezi ca, daca o sa continue sa plece, o sa te obisnuiesti. Ma gandesc ca a ramas cu tine tatal tau. o sa vezi ca dupa ceva timp o sa iti fie mai usor.
P. S.: cand se intoarce, s-ar putea ca tu sa iti fii schimbat obiceiurile, iar ea sa vrea sa fii la fel ca acum ( prietena mea a patit-o) deci nu te certa cu ea. explica-i frumos ca te-ai schimbat.
>
Nu cred ca poti face nimic. Este perfect normal sa plangi, deoarece o iubesti foarte mult. Incearca sa petreci cat mai mult timp cu ea pana va pleca.
Pai nu cred ca poti sa te abti
totusi este mama ta
.
Incerca sa iti iei la revedere de la ea si gandeste'te ca nu se duce acolo degeaba... se duce cu un anume scop
.
Pai nu cred ca poti sa te abti
totusi este mama ta
.
Incerca sa iti iei la revedere de la ea si gandeste'te ca nu se duce acolo degeaba... se duce cu un anume scop
.
Buna!
nu e bine sa te abtii...prin faptul ca plangi iti arati sentimentele fata de mama ta si este mai bine sa te descarci!
asta e...trebuie sa te obisnuiesti si fara mama, nu va fi mereu langa tine...asa inveti ca in viata trebuie sa treci si prin astfel de momente![]()
:*:*:*:*
De ce sa te abtii? E cea mai normala reactie pe care o poti avea. In fond, plangi cand pleaca, iar apoi, incet-incet, lucrurile intra in normal si incepi sa numeri cu nerabdare si bucurie, lunile pana cand va veni din nou.
Asa mi se int si mie... si sa stii ca e foarte simplu :X gandestet doar ca peste putin timp va veni acasa
iar apoi vei fi super fericita :X