| Allxy a întrebat:

Buna TPU! ce se intampla cand apar in curte sobolani, gusteri si serpi? ce trebuie facut? multumesc!

Răspuns Câştigător
| Deyu1999 a răspuns:

Daca stai la casa este normal sa ai gusteri.Sobolani apar daca las usa la casa deschisa sau daca ai gunoaie prin apropiere.Sobolani sunt mancarea principala a serpilor.Te sfatuiesc sa suni la o firma de deparazitare. Daca nu sa iei niste otrava de la magazin. SALUT. SPER CA TEAM AJUTAT.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E posibil sa fie de la o gaura pe unde intra acele insecte/animale nedorite suni la echipa de dezinfectie si se ocupa ei ca sa ai curtea curata ca inainte.

| κλάους a răspuns:

Pai, stiu ca nu o sa crezi, dar poate sa fie si vraji facute si sobolanii, gusterii si serpii le aduc spre tine...Dar... poate sa mai fie ceva. Sa fie climatul, safie ceva ce le place sa manance acolo sau nu stiu, sa se fi obinusit acolo.

| Deyu1999 a răspuns:

Daca stai la casa sobolani sunt ceva norma. De exemplu serpi sunt atrasi de sobolani pentru ca sunt hrana lor principala si gusteri au mediul acolo. In jurul caselor.Te sfatuiesc sa suni la o firma de deparazitare.Te ajuta ei.Sau ia otrava de la magazin.

| Deyu1999 a răspuns:

Am raspuns