Daca vrei sa dai la medicina in viitor, alege un profil real. Eu am terminat profilul stiinte ale naturii -biologie fizica (nu mai stiu acum daca exista sau nu acest profil). Am facut multa biologie si chiar m-a ajutat. Acum pentru ca am terminat acel profil am ajuns sa fiu si la medicina. Poate daca alegem sa ma duc la un profil uman, uitam intre timp(pana terminam liceul) de prima mea dorinta. Bafta multa!
Si ce te priveste pe tine unde se duc altii, daca unul sare in fantana tup si tu dupa el? Tu du-te la profilul care iti trebuie pentru facultate. Succes si numai bine!
Nu trebuie sa te iei dupa x sau y daca se duc majoritatea acolo inseamna ca acolo le place tu trebuie sa te duci acolo unde vrei unde stii ca o sa inveti de placere si mai ales daca vrei sa fii doctor
Nu conteaza unde se duc toti din clasa, conteaza unde iti place tie. Nu poti face ceva pentru ca fac ceilalti, faci pentru ca asta iti doresti si asta iti place
. Nu poti spune ca este mai bine la real decat la uman, depinde de la om la om, depinde ce materii iti plac. Daca fizica, matematica nu-ti sunt prea dragi, atunci clar ar trebui sa dai la un liceu cu profil uman. Daca vei merge la facultate te poti orienta spre filologie, biologie - chimie, drept sau asa cum iti doresti medicina. Multa bafta si nu te gandii unde vor toti, gandeste-te unde iti place tie, asta este cel mai important. Nu uita ca nu poti face ceva bine daca nu-l faci cu placere. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Hey!![]()
Daca tie iti place biologia inseamna ca vrei sa mergi la Real, nu la Uman.La real se fac stiinte ale naturii unde iti trebuie mate, fizica chimie si biologie(crede-ma ca am dreptate, sunt in clasa a 8 a si vreau si eu sa ajung doctor
).
Tie nu are trebuie sa iti pese la ca profil merg ceilalti, mergi unde vrei si unde iti place, nu te lasa influentata de ceilalti.
Sper ca te-am ajutat!
Biologia este la profil real. Daca vrei sa ajungi doctor trebuie sa te duci la profilul Stiinte ale Naturii care este profil real si unde se fac biologie, fizica si chimie. La profilul uman din clasa a 11-a biologia, chimia si fizica se unesc intr-o singura materie Stiinte ale Naturii care este o combinatie intre cele 3 si iese mai mult o varza acolo. Asa ca daca vrei sa ajungi doctor mergi la profil real stiinte ale naturii.
Nu e adevarat ca la uman se face multa biologie. Daca vrei sa devii doctor, trebuie sa te duci la profil real, asta insemnand matematica-informatica, sau, si mai bine, biochimie, unde te axezi pe fizica, chimie si biologie, exact ce iti trebuie ca sa devii doctor.
Nu trebuie sa te iei dupa altii... e adevarat ca pe real ai mai multe obtiuni si e mai vb dar si pe uman la fel... si eu merg tot pe uman si nu imi pasa ce zic altii
daca vrei sa te faci doctor trebuie sa mergi la sanitar sau sa faci facultatea de medicina dar orcium e bine si pe uman