Daca are doar 3 luni inseamna ca este inca mica. Nu trebuie sa te astepti sa se ingrase dintr o data si nu ii da sa manance exagerat, pentru ca este inca mica si, pe masura ce creste va putea manca mai mult si se va putea ingrasa. Repet: nu o forta sa manance mult.
Daca nu vrei sa o duci la veterinar atunci ce pretentii ai? Daca ti-as spune ca are paraziti intestinali si are nevoie de deparazitare intern pe care numai la veterinar o procuri, cu ce te ajuta? Ca tu nu vrei la veterinar. Ti-ai luat pisica special ca sa-ti bati joc de ea nu? Ai vrut o jucarie si nu te-ai gandit ca o sa te coste niste vizite la veterinar.
Burtica ingrasata e semn clar de paraziti intestinali. Si aia nu se rezolva decat cu patila de deparazitare interna. La fel cum si puricii nu se duc cu apa si sapun. In plus parazitii taie pofta de mancare si nu lasa mancarea sa hranceasca organismul. E foarte grav ca o lasi asa.
Eu nu iti zic lucrurile astea pentru ca asa cred sau pentru ca am citit acum pe net. Ti-o zic din experienta proprie.
9PM întreabă:
anonim_4396 întreabă: