anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mi-am cumparat acum cateva saptamani o imprimanta canon mg5150.am facut cateva referate la romana, cateva poze cu ea si tin sa va spun ca le face chiar foarte bine, dar am observat ca, cartusul alb negru s-a golit deja cu doua liniute desi nu am facut mai mult de 30 de foi.sunt reincarcabile cartusele acestei imprimante? dau funda raspunsurilor utilewinking

Răspuns Câştigător
| OhFuckIForgotMyNameAgain a răspuns:

Pai, petrica, si eu am avut o imprimanta Canon si cartusele nu sunt reincarcabile la toate...Se trica f des si.nu ti-as recomanda o astfel de imprimanta.Cand mi-am cumparat alta imprimanta mi s`a spus ca imprimantele Canon sunt printre cele mai proaste.Mi s`a spus ca cele de la HP sunt foarte ok.La imprimantele Canon nu stiu daca nu cumva trebuie sa pui de fiecare data alt cartus.S`ar putea sa nu iti mearga daca il reincarci.Nu stiu. Reincarca si vezi. Oricum ai facut o alegere proasta cu imprimanta :-

2 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

La asemenea imprimanta, cartusurile se schimba(se cumpara deja pline).Da, consuma foarte repede tusul...

| Go3 a răspuns:

Da sunt reincarcabile...dar n-o sa mai fie ca atunci cand cartusul este nou. funda?