| badisa a întrebat:

Buna tuturor, stie cineva cum se pune o imprimanta la posta? Am o imprimanta si vreau so trimit prin posta, ce serviciu folosessc stie cineva, va rog dati-mi un raspuns.Multumesc.

4 răspunsuri:
| SRB a răspuns:

Pune imprimanta intr-o cutie eventual cea originala daca o mai ai sigileazo cu scoci lat, lipeste pe partea din fata o hrtie, autocolant cu adresa destinatarului si ce a expeditorului.
Posta Romana foloseste serviciul propiu de curierat si ar mai fi si priori postu ceva ma scump tot de la ei. O sa fi taxata la Kg si nu la numarul de Km. Daca nu ai un serviciu de curierat in zona e bine si cu posta, ajunge mai greu mai multa birocratie avize de completat, aviz si pentru. destinatar sa vina sa ridice coletul dar e oK daca nu se grabeste nimeni.
http://www.posta-romana.ro/......-interne_9

| ikram a răspuns:

Trebuie impachetata foarte bine, cum a spus si @mr.cri in cutia ei orginala, si sa o pui cu mentiunea fragil ca sa nu o arunce si sa o tranteasca. Depinde din ce localtitate esti si in ce localtitate trimiti, oricum maxim face 4 zile, daca trimiti in zone rurale.

Deci colet postal, cu mentiunea fragil, daca stii cam cate kg are poti sa vezi si cam cat o sa te coste pe site-ul postei romane.

| gabytza_3730 a răspuns:

Buna. Daca valoarea coletului depaseste3-4 kg vei fi trimisa la sediul lor central si vei pune coletul prin curierat(al Postei Romane) care este mai ieftin decat celelalte servicii de curierat.Eu am platit la 14 kg 40 lei si in 2 zile a ajuns.Bafta

| roxana_3640 a răspuns:

Depinde unde vrei sa o trimiti. o poti pune intr-o cutie si sa o trimiti cu confirmare de primire ca asa vei fi mai sigura ca o sa ajunga la destinatie. dar la asta va trebui sa semneze persoana care o primeste.